Semjén Zsolt úgy szólt be a „nem adózó népcsoportnak”, hogy 2012-ben 0 forint adót fizetett

2017. augusztus 21. 21:45

Jámbor András
Kettős Mérce

Valahogy minden egyes alkalommal az derül ki, annak van vaj a füle mögött, aki a szegényekre, a dolgozókra, a cigányokra, a kisebbségekre mutogat!

„Vajon melyikük részesül jobban az állam jótéteményeiből, amit az adóból fizetünk? Ki kap jobb egészségügyi ellátást? Ki kap jobb oktatást? Ki utazhat jobb utakon, jobb körülmények között? Kinél van jobban kiépítve a közmű? Ki az, akit a rendőrök védenek, és nem baszogatnak? Ki férhet hozzá az államilag támogatott kultúrához? Ki az, aki akár arányosan is többet kap vissza szolgáltatásokban a befizetett adójából a magyar államtól?

Van bármi alapja Semjén Zsoltnak, hogy beszóljon az adót a szegénységük vagy csak kisebb jólétük miatt kevesebbet fizetőknek? Egyáltalán, tényleg az jár jól ma Magyarországon, aki egy zsákfaluban, elvágva mindentől, amit a magyar állam kínál, nem fizet személyi jövedelem adót, vagy aki jó iskolába, a legjobb kórházakba, a legjobban felépített városokban élheti az életét?

Ne dőljünk be a demagógiának, mert valahogy minden egyes alkalommal az derül ki, annak van vaj a füle mögött, aki a szegényekre, a dolgozókra, a cigányokra, a kisebbségekre mutogat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/116470