Az a vélemény járja, hogy Orbán Putyin trójai falova

2017. augusztus 18. 14:32

Mivel az amerikai politikusok a médiának köszönhetően meglehetősen jól informáltak a jelenlegi magyar-orosz viszonyról az Orbán-kormányról az a vélemény járja, hogy Orbán Putyin trójai falova. Interjú.

2017. augusztus 18. 14:32
Balogh S. Éva
FüHü

„Hogyan látszik ma Amerikából az Orbán-kormány? Hogyan demokrata, hogyan republikánus szemmel?

Kezdjük a republikánusokkal. Mint ahogy valószínűleg nyilvánvaló a magyar újságolvasók számára is, a republikánus párt, ha nem is romokban hever, de mindenképpen igen rossz állapotban van és a helyzeten Donald Trump felelőtlen kijelentései és támadásai saját emberei ellen egyáltalán nem segítenek. Sőt. Egyelőre a párt olyan annyira el van foglalva önmagával és az elnök ügyeivel, hogy nem nagyon foglalkoznak külpolitikával, kivéve Oroszországgal, amely feltételezések szerint legalábbis indirekt módon beleavatkozott elnökválasztásba. A kettészakadóban lévő republikánusok óriási többsége elítéli Putyin politikáját, még a szélsőjobboldaliak is.

Mivel az amerikai politikusok a médiának köszönhetően meglehetősen jól informáltak a jelenlegi magyar-orosz viszonyról az Orbán-kormányról az a vélemény járja, hogy Orbán Putyin trójai falova. Az egyedüli kivétel egy Steve King nevű republikánus képviselő Iowából, aki nyíltan szimpatizál Geert Wilders és Marine Le Pen világnézeteivel „civilizációnk megvédésének érdekében.” Így aztán King hozsannákat zeng Orbánról és antidemokratikus megnyilvánulásairól. Például üdvözölte a magyar anti-Soros kampányt. De King még a jobboldali republikánusok között is kivétel és nem valószínű, hogy követőkre találna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amok
2017. augusztus 20. 14:37
Bagoly néni még él?
tango47
2017. augusztus 20. 11:44
A hölgy állapotában még az is teljesítmény, hogy meg tudta jegyezni Orbán nevét.
kjkj945
2017. augusztus 19. 18:20
Faló?? Talán b SS é fallosza
moricka13
2017. augusztus 19. 17:48
Hát Te, ki vagy Néni és mit tudsz Rólunk? Úgy látszik, hogy nem sokat! Vagy együtt jártál óvodába Heller Ágnessel? Mi, magyarok is elég jól informáltak vagyunk, meg van a véleményünk is, úgy általában, de részleteiben is, üzenjük az amerikaiaknak is, hogy tudatjuk is velük, ha kíváncsiak egyáltalán rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik