József Attila-kinézetű szuperhős a MÁV új kabalafigurája

2017. augusztus 18. 11:49

A kackiás bajuszú Trackman, azaz „Vágányember” lett a MÁV-START kabalafigurája.

2017. augusztus 18. 11:49

Kabalafigura-pályázatot hirdetett a MÁV-START, melynek eredményét csütörtökön hirdette ki az állami vasúttársaság – ezt a Kreatív szúrta ki

A zsűri Trackmant, vagyis „Vágányembert” választotta ki nyertesként – ahogy arra a a Kreatív is rávilágít, a MÁV új szuperhőse kissé József Attilára hajaz.

A MÁV azonban közölte, a többi beérkezett pályamű alkotójának sem kell csüggednie, ők közönségszavazás keretében Interrail bérletet nyerhetnek. Egyébként a többi pályamű is igen erősnek bizonyult, ezen a linken mutatjuk is őket!

Így tehát a vasút utasainak szimpátiáját ezentúl a sárga köpenyes, kigyúrt, kék ruhás, kackiás bajuszt növesztő Trackman próbálja majd elnyerni – mi kíváncsian várjuk milyen sikerrel!

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2017. augusztus 19. 09:26
This man is no ordinary man. This is Mr. F. G. Superman. Whenever trains are broken, or menaced by international communism Trackman is ready!
liberálzöld.
2017. augusztus 18. 20:53
"II. Ne csinálj magadnak faragott képet és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fenn az égben, vagy amelyek alant a földön, vagy amelyek a vizekben a föld alatt vannak."
Akitlosz
2017. augusztus 18. 17:22
Rá is fér a MÁV vonataira, hogy egy szuperhős megtolja azokat.
GV0917
2017. augusztus 18. 16:28
Bennem egy brazil-gépsoron kigyúrt ex-prímás ,hodászi illetékességű lakos, a MÁV reklámfigurája. A dádé még a 424-es gőzössel járt Budapest Mátészalka között- boci pulmannokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik