Fidesz: Az MSZP-vel és a DK-val együtt követett el nemzetárulást a Jobbik

2017. augusztus 18. 16:26

A Jobbik politikusai a külhoni magyarokat gyalázzák – állítja Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2017. augusztus 18. 16:26

A Fidesz szerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke „ismét színjátékot játszik”, miközben a hatalomért és a pénzért már elárulta a külhoni magyarokat és a Jobbik korábbi nemzetpolitikáját is.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Vona Gábor pénteki sajtótájékoztatóján közölte, a Jobbik támogatja a Kárpát-medencei magyar közösségek autonómiatörekvéseit.

A Fidesz erre reagálva megjegyezte, hogy a kettős állampolgárságról szóló törvényt – Gyurcsány Ferenc DK-elnökkel és Botka László szocialista kormányfőjelölttel együtt – Vona Gábor sem szavazta meg. Ezen felül pedig „velük együtt nemzetárulást követett el”, amikor nem szavazta meg a migránsok betelepítésének elutasításáról szóló alkotmánymódosítást sem – hangsúlyozták.

A Jobbik „ma már rendszeresen összeborul azokkal, akik a külhoni magyarok ellen gyűlöletkampányt folytattak és a párt ma már nem a magyar érdekeket, csak egy milliárdos érdekeit védi, aki kilóra felvásárolta a pártot” – értékelt a nagyobbik kormánypárt, hozzátéve: a „Jobbik politikusai ma már odáig mennek, hogy a külhoni magyarokat gyalázzák”.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2017. augusztus 19. 18:37
Mondja ezt a fidesz, aki megszavazta románia feltétel nélküli csatlakozását, persze valamit muszáj mondaniuk szerencsétleneknek, ha nem volna Orbán, a jobbik simán nyerne.
Mindjárt
2017. augusztus 19. 15:16
ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁG LEGÁLSZENTEBB KÖPÖNYEGFORGATÓJA 2004. május 23. – A Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége mély megdöbbenéssel figyeli azt a politikai ámokfutást, köpönyegforgatást, amely 1990 óta jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán Viktor pártja kipróbálta a magyar közéleti irányultság minden széljárását, amelyből az épp aktuális időben politikai tőkét kovácsolhatott. Kezdődik minden azzal, hogy Soros György kiválasztja a kellően befolyásolható, a haza elárulására kész ifjú titánjait, s összerendezi őket, mint a liberális internacionálét megtestesítő rendszerváltó erőt, amely az SZDSZ testvérpártja lesz. Az MDF hatalomra kerülése után lázadoznak a konzervativizmus ellen, majd '98-tól tovább viszik és folytatják az Antalli politikát, ami nem más: mint a paktumpolitika. 1992-ben a Fidesz frakció kivonul a parlamentből, amikor a képviselők egy perces néma felállással gyászolják Magyarország megcsonkítását, majd 10 évre rá a 2002-es választásokon a Fidesz hirtelen radikális erővé válik, és tüntetéseiken előkerülnek a Nagy-Magyarországos zászlók és a Székely Himnusz. -------------------- A lassú felfogású fidesz birkák kedvéért: "1992-ben a Fidesz frakció kivonul a parlamentből, amikor a képviselők egy perces néma felállással gyászolják Magyarország megcsonkítását, "
Mindjárt
2017. augusztus 19. 15:14
Csak a fideszbarmok nem tudják, hogy kádár spiclije volt a kommunista kisztitkár, sorostanítvány felcsúti cigány. Az apósa meg a rákosi ávó spiclije. A szülei meg a lehető legmocskosabb kommunisták. Ezek tények. Ezt vagy nem veszik figyelembe vagy mocskolódásal próbálják eltakarni a felcsúti cigány kutyái. Azért fizeti őket.
Mindjárt
2017. augusztus 19. 09:21
Fidesz csürhe önmagára néz, látja a saját mocskát és megprópálja rákenni másokra. Ne keressenek hazaárulókat más pártokban mert a saját pártjuk tele van becstelen hazaárulókal. A legmocskosabb hazaárulókl. Olyan hazaárulókal akik csatlakoztak a magyar hazafiakat üldöző és gyilkoló kádár diktatúra kommunista szervezeteihez. Ugathatnak, mocskolódhatnak a felcsúti cigány kutyái de soha se mossák le magukról a toljav hazaáruló kommunista létüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik