A magyar határ és a terrorizmus között talált kapcsolatot Kálmán Olga

2017. augusztus 18. 13:58

A Hír TV műsorvezetője szerint azok után, amit a magyar határon egy bevándorlónak át kell élnie, nem csoda, ha ezután könnyen fog radikalizálódni.

2017. augusztus 18. 13:58

Lukácsi Katalin ex-KDNP-s politikus volt Kálmán Olga vendége a Hír TV Egyenesen című műsorában pénteken reggel. Lukácsival a műsorvezető az Együtt augusztus 20-ra tervezett tüntetéséről beszélgetett, ám az igazi érdekesség nem is ez, hanem amit a migrációval kapcsolatban mondott. Az Egyenesen műsorvezetője szerint ugyanis a magyar határon tapasztalható bánásmód is hozzásegítheti a menedékkérőket, hogy könnyebben fanatizálhatók legyenek. Kálmán Olga véleményét szó szerint közöljük, az ominózus jelenet 5:58-tól kezdődik.

„A jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet például az, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel, és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek, és bármilyen befogadótáborba, na, őket lehet majd azt gondolom elég könnyen radikalizálni.

Tehát, hogyha őbennük egy fanatikus, elmeháborodott, rossz szándékú vallási vezető fel akarja kelteni a gyűlöletet, hogy vannak rossz élményeid a keresztényekkel szemben, hogy bánt veled a keresztény Európa, hát ezeket az embereket lehet majd fanatizálni valamikor, ők lesznek majd azok a másod, harmad, akárhány generációs betelepültek.”

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2017. augusztus 21. 20:25
K.O. nem olyan butácska (mint amilyennek látszik). Két magyarázat. (1) Fizetésemelés és/vagy prémium és/vagy előléptetés kiérdemlése végett igyekszik nagyotmondással igazolni szélsőségesen haladó politikai elkötelezettségét. Bár ezt már ezerszer igazolta, de miért ne tenné ezeregyedszer? Apropó: "Ezeregyéjszaka meséi". Arab is, mese is, tehát hasznos bevezető olvasmány a jámbor és szelíd "menekülők" észjárásának tanulmányozásához. (2) Késhegyre menő vita bontakozott ki radikális baloldali berkekben, melynek tárgya a magyarok hiszékenységének mértéke. Őhamvassága K.O. megmutatja, hogy nincs az az egetverő baromság, amit ne lehetne a mucsai bőgatyásokkal megetetni. (De lehet, hogy a két indíték mindegyike fennforog.)
illesl
2017. augusztus 20. 15:08
Vajon bérmálkozik-e e két menstruátor minden nap? Ferenc + Fabiny + Beer = az új liberál-"szentháromság" Ez az interjú egyenesen döbbenetes....
antioxi
2017. augusztus 20. 14:02
Kálmán Álszent Szolga egy tehetségtelen, az aktuális segget mindig kinyaló elvtelen média prostiuált. Ha kell akkor a hitgyülisek seggét, ha kell akkor a jobbikos simlicska seggét nyalja. Pfúj. ps. Egyik korábbi (zsidó) szeretőjének a véleménye: Kálmán olyan, aki úgy tesz mintha tudna úszni, miközben leér a lába a medence aljára.
Peter8811
2017. augusztus 20. 10:57
A három lájk a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház zárt osztályáról érkezett. Adjunktus úr hasmenése lévén, magára hagyta számítógépét fél órára a Netre kiéhezett betegek ez idő alatt lájkolták Olga nénit. Gyógyulást, kívánok nekik az agya lágyulásból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik