Vágó István: A Sukoró-ügy elítéltjei tiszta, becsületes és derék emberek

2017. augusztus 17. 09:40

Császy Zsolt és Tátrai Miklós „két tiszta, becsületes, derék ember” – ezt Vágó István mondta a Sukoró-ügy elítéltjeiről a Hír Tv Egyenesen című műsorának szerdai adásában.

2017. augusztus 17. 09:40

Szomorú politikatörténeti mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy „ma valaki börtönbe vonult azért, mert nem volt hajlandó egy volt miniszterelnökre tanúskodni” – ezzel a gondolattal indította Kálmán Olga a Hír Tv Egyenesen című műsorának tegnapi adását, amelyben a Sukoró-ügyről volt szó. 

A műsorvezető a narratívája hitelességét megerősítendő, előbb Gyurcsány Ferenc Facebookon közzétett bejegyzését olvasta fel, majd hozzátette, hogy ugyanezt állítják a Sukoró-ügy érintettjei is, tehát Császy Zsolt és Tátrai Miklós elítéltek. 

Vágó István, a DK elnökségi tagja ekkor közbeszólt, hogy nagyon fontos az, amit a műsorvezető elmondott, majd hozzátette, hogy ezeket a teóriákat eddig még „senki nem cáfolta”. Vágó elmondta azt is, hogy Császy és Tátrai „két tiszta, becsületes, derék ember”. A DK-s politikus a műsor egy későbbi pontján pedig azzal érvelt, hogy miközben a Sukoró-ügyben egymilliárd forint értékben érhette volna kár az államot, ha megvalósul a telekcsere, eközben a vizes világbajnokságra épített ugrótorony három és fél milliárd forintba került – mondta Vágó, „csak, hogy tudjuk a nagyságrendeket”.

Németh Péter újságíró szerint Császy Zsolt és Tátrai Miklós „egy ócska politikai manipuláció és koncepciós per áldozatai”.

Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit júniusban ítélte jogerősen a Kúria három, illetve két es fél év letöltendő börtönbüntetésre hűtlen kezelés kísérlete miatt.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2017. augusztus 19. 13:36
A cigány rokonok is eképpen szoktak nyilatkozni az elítélt rablógyilkosról.
noMores
2017. augusztus 17. 21:19
Súlyos deficitek vannak a baloldalon is, sajnos:(( Ha a fidesz tolvajait elítéljük, kedveseim, akkor a sajátjainkat is el kell, különben lehet korrupcióról hadoválni, csak felesleges...
GV0917
2017. augusztus 17. 20:37
Lehunyta két szemét.....mit?...hol...ki?..az egyik, a másik sunyít!
GV0917
2017. augusztus 17. 20:34
Vágó úrnak összetrutymósította a szürke agykérgét a múltkori kudarc. Igen, igen, mikor a budapesti hiszékeny mazsi-macik csoportos audienciára vonultak egy bizonyos követségre és lógó orral kellett távozniuk. Orbánt nem nem alázták le.... Most pedig a jogerősen elítélt bűnelkövetőket rendes becsületes embereknek aposztrofálja-- kérjen telefonos segítséget Zuschlagtól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik