Így néz ki Fokváros!

2017. augusztus 16. 12:58

Nem véletlenül tartják a Dél-afrikai Köztársaság legszebb városának.

2017. augusztus 16. 12:58

Fokváros a Dél-afrikai Köztársaság törvényhozási centruma és a negyedik legnagyobb települése, a Nyugati Fokföld tartomány központja, a dél-afrikai parlament és sok más kormányhivatal otthona. Neve onnan ered, hogy közel fekszik a Jóreménység fokához.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2017. augusztus 17. 10:29
Láttam tengert, sziklákat, ültetvényeket, hangyákat, a végén két falut is a hegyek alatt. Csak várost nem.
br-o
2017. augusztus 17. 09:00
Aaaw, be szép! Csak ne lenne annyi nemi erőszak és gyilkosság náluk.
bunko_jobbos
2017. augusztus 17. 08:05
Csodálatos lehet végigsétálni a városon! Legfeljebb egy-két kést kell kihúzni majd a hátadból. Olvastam magyar utazási iroda Dél-afrikai Köztársaságra vonatkozó tanácsait valahol a neten: ha piros lámpánál neked jönnek, azonnal hajts el, mindig legyen nálad a rendőrörsök elérhetősége, címe stb. A feketék sokkal jobban hallgatnak az ösztöneikre és dolgozni sem szeretnek annyira, úgyhogy az ilyen helyeken nagyon magas a bűnözési ráta. Addig volt élhető hely az az ország, amíg volt apartheid. (Ezzel nem állítottam, hogy egyetértek vele, mert emberek elnyomása mindig felháborító, jó, hogy megszűnt. De a tény még tény: addig volt élhető.) USA-ban is a magyar 4-5-szöröse a gyilkossági ráta, de délen, Virginia, Louisiana stb. az egekben van. Washington D.C.-ben pl. 22, míg a magyar 2-3 körül van (százezer főre, évente). A főváros volt az első nagyváros az USA-ban, ahol többségbe kerültek a feketék. Dél Afrikának volt 2 atomtengeralattjárója, az egyiket hozzábaszták a tengerfenékhez, a másikkal meg nem mernek kifutni. Tudomásul kell venni, hogy egy fekete ország lett, ahol vadásznak a fehérekre. Egyébként az egészben a csavar, hogy a feketék nem is őshonosak ott. :-))) Van egy-két törzs, akik igen, de ők most is kevesen vannak. Az angolok által rabszolgamunkára behozott feketék (ők kinézetre is mások) szaporodtak el, de durván. (Szégyelljék magukat az angolok, spanyolok, franciák). A nagy tanulság: mindennek meg kell fizetni az árát. vagy így vagy úgy. Ha nem akarsz dolgozni, és másokkal végezteted el a munkát, hosszú távon véged. Azt hiszem, ez így igazságos. (Az európai migráció jó párhuzam. Itt is meg akarják úszni a gyermekszülés, gyermeknevelést, nehéz fizikai munkát. És itt is a közép, kelet európaiak nem csinálják, mint 500 éve a rabszolgatartást.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik