El vannak ragadtatva a Szigettől a külföldi résztvevők

2017. augusztus 16. 11:58

Valószínűleg több mint négyszázezren buliztak az elmúlt egy hétben a 25. Sziget Fesztiválon. A résztvevők elégedetten nyilatkoztak az Euronewsnak.

2017. augusztus 16. 11:58

Véget ért a Sziget Fesztivál, ami évről-évre százezreket vonz Budapestre. A külföldiek többsége nem először jár a Szigeten, és látva a hangulatukat, valószínűleg nem is utoljára – írja az Euronews.

A megkérdezett résztvevők jól érezték magukat a Szigeten. „Mindenki mindenkivel barátkozik, nincsenek különbségek, és persze gyönyörűek a lányok. Itt bármikor tudsz bulizni, mindegy hány óra van. Ami még fontos, szeretem a magyarokat, nagyon jó fejek” – mondta az egyik francia fesztiválozó. „Az egyik legjobb fesztivál, amin valaha voltunk, pedig voltunk már néhányon” – mondták az angol lányok.

Bár végleges adatok még nincsenek, nagy valószínűséggel több mint 400 ezren buliztak az elmúlt egy hétben a 25. Sziget Fesztiválon.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2017. augusztus 17. 09:43
Örülök, ha így gondolják és ez nemcsak a Sziget marketingcsapatának akciója. De ne gondolják, hogy ennyiért ki fogok menni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik