TGM: A Jobbik múltja gyalázatos, a jelene bizonytalan, a jövőjét majd meglátjuk

2017. augusztus 15. 16:04

Az ATV közéleti szereplőket kérdezett Vona Gábor kijelentése kapcsán, miszerint kész bocsánatot kérni a zsidóságtól és a cigányságtól. A megkérdezettek szkeptikusan nyilatkoztak a Jobbik új irányvonaláról.

2017. augusztus 15. 16:04

A romák nem dőlnek be a „cukikampánynak” – állítja Setét Jenő, az Idetartozunk Egyesület aktivistája, aki szerint a választójog iskolázottsághoz kötésének gondolata sem teszi éppen szimpatikussá a Jobbikot.

Az ATV által megkérdezett MSZP-s sajtófőnök Nyakó István sem bízik a radikális jobboldali párt új irányvonalában, szerinte a Jobbik még mindig tekinthető szélsőséges, némely vonásában hungarista pártnak.

Tamás Gáspár Miklós már sztoikusabb hangvétellel kommentálta a párt fordulatát: „A Jobbik múltja gyalázatos, a jelene bizonytalan, a jövőjét majd meglátjuk.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2017. augusztus 17. 12:09
Milyen meglepő, hogy ezeket mondta ez a három magyargyűlölő...
lucabrasi
2017. augusztus 16. 16:06
" a jövőét majd meglátjuk" -hiszen van az a pénz....tud valamit ez a gazsi, nem is olyan elmebeteg, mint amilyennek tetteti magát.
Csigorin
2017. augusztus 16. 09:34
Majdnem pontos. En inkabb azt mondanam, hogy a multja bizonytalan, a jelene gyalazatos, a jovojet meglatjuk.
Zsolt75
2017. augusztus 16. 07:49
Amíg magyar él a földön, mind felelős lesz a holokausztért. Ezzel kapcsolatban lehetnének inkább megengedőek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik