Vakációzzon Trump szülőházában!

2017. augusztus 10. 08:43

188 ezer forintért bárki eltölthet egy éjszakát Donald Trump szülőházában, ahol csak az amerikai elnök papírmasé másával kell osztoznia.

725 dollárt (188 ezer forintot) kell fizetnie egy éjszakáért annak, aki  jelenlegi amerikai elnök szülőházában szeretne vakációzni.

A házat az elnök apja, Fred Trump építtette még 1940-ben, New York Queens városrészének csendes és elegáns Jamaica Estate negyedben. Ám Donald Trump, aki 1946-ban született, csak néhány évig kopatta a ház padlóját. 1951-ben elköltözött a család, igaz, nem mentek messzire, s az új otthont is Fred Trump építtette.

Az AirBnb szállásmegosztó portálon szerdán megjelent hirdetés a házról. Eszerint „nem sok minden változott a házban azóta, hogy Trumpék itt laktak”. Az ajánló „egyedülálló és rendkívüli lehetőségnek” nevezi, hogy ki lehet bérelni egy hivatalban lévő amerikai elnök (egykori) házát.

Hogy a ház nem akárkié volt, azt a hallban egy életnagyságú, papírmasé Trump is jelzi,  aki az ajánló szerint „kiváló társaság ahhoz, hogy az ember éjszakába nyúlóan nézze a Fox News-t”.

A szülőházból nem az elnök, hanem egy ingatlanbefektető csinált üzletet. Donald Trump gyerekkori házát egy nyolc éve ott lakó vendéglős adta el a befektetőnek tavaly novemberi választási győzelme után. A befektető márciusban 2,14 millió dollárért továbbadta az ingatlant egy kínai üzletasszonynak, de aztán visszabérelte tőle, és most a szálláskereső portálon hirdeti.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/115918