Ti Soros-bérencek, valami nem tetszik?

2017. augusztus 6. 16:38

Csepregi János
Reflektor

A Fidesz-KDNP szerint csak nekik lehet véleményük. Ha másnak is van, akkor az hazaáruló, hazudozó, senkiházi sorosista.

„Ön tudta, hogy 2017-ben csak idáig 10.000-nél több kilakoltatás indult devizahitel-károsultak ellen, úgy, hogy már a tavalyi 3.000 is rekord volt? Vagy azt, hogy a CEU kinyírására írt törvény miatt kötelezettségszegési eljárás indult hazánk ellen? És az egyetem megmentése mellett az is kérdés, hogy nem kap-e az ország egy szép nagy pénzbüntetést a nyakába? A Fidesz-KDNP csütörtökön nyíltan kijelentette, hogy soros meg különben is menjen mindenki a fenébe, akinek baja van ezekkel, ők nem hajlandóak foglalkozni a vakáció idején ezekkel a témákkal és kész.

Az MSZP ugyanis az országgyűlés rendkívüli ülésének nyári összehívását kezdeményezte korábban, amihez ma az LMP is csatlakozott. A frakció nélküli képviselők támogatásával pedig meg is lenne az ehhez szükséges negyven név. Az ülésre augusztus 21-én kerülhetne sor.

Az országgyűlés dolga ugye az lenne, hogy a választás során mandátumhoz jutó képviselők az ország érdekében álló döntéseket hozzanak közösen, a terpeszkedő, önmagára választási törvényt író kormányoldal pszichotikus magatartása alapján persze több dolog is nyilvánvaló azzal kapcsolatban, miért nulla az esély arra, hogy hazánkban ez történjen.

1. A Fidesz-KDNP szerint csak nekik lehet véleményük. 
2. Ha másnak is van, akkor az hazaáruló, hazudozó, senkiházi sorosista. 
3. Minden csak úgy jó, ahogy a haveroknak és a strómanoknak anyagilag kedvező.

(Na meg persze az oroszoknak.)

Más nem számít.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/115732