Odaszúrt Trumpnak Bill Clinton

2017. július 16. 09:59

„Aki elnök akar lenni, annak rá kell jönnie, hogy ez az emberekről szól, nem róla. És ha vége, elfelejtenek” – mondta Bill Clinton.

A Euronews beszámol arról: Bill Clinton és George W. Bush volt amerikai elnökök a Déli Metodista Egyetem vezetőképzőjének végzősei előtt beszéltek a minap.

„Aki elnök akar lenni” – mondta Bill Clinton, „annak rá kell jönnie, hogy ez az emberekről szól, nem róla. És ha vége, elfelejtenek. Ez az, amit sok igazán arrogáns tisztségviselő elfelejt. Az idő elrepül, sokkal gyorsabban, mint gondonánk. A hivatali időnk végén azt akarjuk mondani az embereknek, hogy jobban állunk. Szebb jövőjük van a gyerekeknek. Hogy működnek a dolgok. Nem azt, hogy nézd csak, hány embert győztem le”.

Bill Clinton arról is beszélt: „Az egyik nagy baj Amerikával, és ez aggaszt a leginkább a jövőnket tekintve, hogy egyformán gondolkodó közösségekre bomlottunk. Talán kevésbé vagyunk rasszisták, homofóbok vagy szexisták, de nem akarunk olyan embereket látni magunk körül, akik általában nem értenek egyet velünk. Az ízlésünknek megfelelően irányított híreket kaphatunk, de a helyzet az, hogy egy független, összetett világban a sokszínű csoportok jobb döntéseket hoznak, mint az egyívásúak”.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/114779