Csoda és kis bosszúságok a Duna felett – FINA2017 megnyitó

2017. július 15. 14:19

Borbás Barna
Válasz.hu

Jól döntöttek, akik rászánták magukat, hogy a tévéképernyő helyett valamelyik rakpartnál kísérik figyelemmel a FINA2017 megnyitóját. A rendezők valódi Pest-Budai látványt komponáltak, tűzijátékkal, fényfestéssel, drónjátékkal meg mindennel.

„A parádés fény- és látványtechnika persze pénzkérdés, de vajon honnan rendelték az időjárást? – gondolkodtam a Pesti Vigadó felé gyaloglás közben tegnap este, mert kétségtelen, hogy a szélcsendes, 20 fokos nyári naplementénél álmodni sem lehetett volna jobbat egy nyitott, folyóparti megarendezvényhez. Az ítéletet csak este tíz körül módosítottam; a július közepéhez méltatlan hideg akkor szállta meg az Erzsébet híd környékét.

Jól döntöttek, akik rászánták magukat, hogy a tévéképernyő helyett valamelyik rakpartnál kísérik figyelemmel a FINA2017 megnyitóját. A ceremónia ugyanis jóval túlterjeszkedett a Lánchíd pesti hídfőjénél berendezett színpadon. A rendezők valódi Pest-Budai látványt komponáltak, tűzijátékkal, fényfestéssel, drónjátékkal meg mindennel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/114766