Nyílt levél az ellenzéknek

2017. július 14. 11:07
Zenesziget
Zenesziget

Tessék győzni a választásokon, s Orbán nem lesz hatalmon többé, ennyi az egész.

„Ma már a politikai játszmák, gazdasági érdekek és hódító szándékok között húzódik meg. Láthatatlan indulatok és jelmezes bábok,mozgatása során valósul meg a világ térképnek átrajzolása. Demokrácia köntösébe bújtatott diktatúrák, kiszolgálói megfizetett áll kormányok és szervezet intézményeivel valósul meg.

Mindig az idő és történelem dönti el szükségszerűségét létjogosultságát. USA által exportált demokráciák által sújtott országok azóta is nyögik terheiket ,káoszban fuldokolva. Országok tönkre téve gazdasági csődbe süllyedtek. Energia hordozók és földrajzi adottságok tűntek el kerültek más kézbe indokolatlanul. Kadhafival nem az volt a baj, hogy diktátor volt. A gond ott volt, hogy szembement az amerikai érdekekkel. Innentől kezdve már nem volt esélye. Kadhafinak nem azért kellett meghalnia mert diktátor volt, hanem azért mert nyilvánosságra hozta, hogy a francia elnök (Sárközy) választási kampányát ő pénzelte. Tehát amíg adta a pénzt addig dörgölőztek hozzá, mikor a támogatásról nyilvánosan beszélt, akkor megölték.

Nemzeti érdek képviseletek nem tetsző a világi lobbiknak. Még egy pár cégből kilökjük a nyugati tőkét, és nem tűrik tovább Orbánt se. És akkor nem lesz beleszólása a népnek, hogy kér-e ebből, vagy nem. Kapunk egy brüsszeli hátszéllel rendelkező Bajnai 2-t. Botka már be is jelentkezett erre a szerep körre. Ha nem vigyázunk, lesz még itt nagyobb válság, mint 10 évvel ezelőtt... Megoldás: demokrácia. Tessék győzni a választásokon, s Orbán nem lesz hatalmon többé, ennyi az egész.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/114722