Sorosozás: ne keverjük az izraeli szezont a magyar fazonnal

2017. július 11. 14:06

Ami tehát a sok évtizedes fenyegetettséget tekintve Izraelnek alapvető lét- és biztonsági kérdés, az Magyarországon nettó hazugság, hisztériakeltés, állami fake news.

2017. július 11. 14:06
Seres László
Seres László
HVG

„Alapítványi e-mailjeinek tavalyi, DC Leaks-es meghekkelése óta köztudott, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) nyíltan szembenáll Izrael állítólag »rasszista és antidemokratikus« politikájával, és 2001 óta közel 10 millió dollárt adományozott a zsidó állammal szemben álló civil szervezeteknek, olyanoknak is, amelyek szélsőségesek, és amelyek megkérdőjelezik a zsidó állam létjogosultságát, mint pl. a »Palestinian citizens of Israel«, az Adalah, vagy az I'lam palesztin médiaközpont.

Magyarországot persze nemhogy egy mindent elsöprő migránsveszély, de egyetlen, legitimitását megkérdőjelező NGO sem fenyegeti. Ami tehát a sok évtizedes fenyegetettséget tekintve Izraelnek alapvető lét- és biztonsági kérdés (és az átláthatóságot szolgáló NGO-törvényét is így fogadta el), az Magyarországon nettó hazugság, hisztériakeltés, állami fake news.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. július 20. 08:37
/ne/keverjük Serest a f@szommal.
balbako_
2017. július 19. 14:49
Csak azt a logikát kell elfogadnunk amit a szerző sugall, hogy amit szabad Izraelnek nem szabad Magyarországnak. Hát ebben döntöttek most - és bármennyire is fáj a szerzőnek - abban értett egyet a két miniszterelnök, hogy de bizony nekünk is ugyanolyan jogunk van védekezni. Mármost két út maradt a Sereseknek vagy keményen leantiszemitázzák Netanjahut és Izraelt, vagy tudomásul veszik Orbán jogosan cselekszik.
Lord Shen
2017. július 17. 00:05
"a sok évtizedes fenyegetettséget tekintve" Magyarországot mikor fenyegették meg először? 907-be legkésőbb... Akkor szerintem minden nyugatit hagyjunk megdögleni mikor ide menekülne a muszlimok elől. Sajnos túl sokan lesznek úgyis.
fogas paduc
2017. július 14. 10:41
Hát ezt aztán jól megaztmondta. Ettől jobban nem lehet az újságírónak magát leégetni. Csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik