Sorosozás: ne keverjük az izraeli szezont a magyar fazonnal

2017. július 11. 14:06

Seres László
HVG

Ami tehát a sok évtizedes fenyegetettséget tekintve Izraelnek alapvető lét- és biztonsági kérdés, az Magyarországon nettó hazugság, hisztériakeltés, állami fake news.

„Alapítványi e-mailjeinek tavalyi, DC Leaks-es meghekkelése óta köztudott, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) nyíltan szembenáll Izrael állítólag »rasszista és antidemokratikus« politikájával, és 2001 óta közel 10 millió dollárt adományozott a zsidó állammal szemben álló civil szervezeteknek, olyanoknak is, amelyek szélsőségesek, és amelyek megkérdőjelezik a zsidó állam létjogosultságát, mint pl. a »Palestinian citizens of Israel«, az Adalah, vagy az I'lam palesztin médiaközpont.

Magyarországot persze nemhogy egy mindent elsöprő migránsveszély, de egyetlen, legitimitását megkérdőjelező NGO sem fenyegeti. Ami tehát a sok évtizedes fenyegetettséget tekintve Izraelnek alapvető lét- és biztonsági kérdés (és az átláthatóságot szolgáló NGO-törvényét is így fogadta el), az Magyarországon nettó hazugság, hisztériakeltés, állami fake news.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/114553