Ne engedélyezzék a Budapest Pride-ot és más homoszexuális propagandát!

2017. június 25. 11:01

Kérjük Orbán Viktor Miniszterelnök Urat és Pintér Sándor Belügyminiszter Urat, hogy ne engedélyezzék a Budapest Pride nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális propagandát Magyarországon.

2017. június 25. 11:01
Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom
Citizengo

„Kérjük Orbán Viktor Miniszterelnök Urat és Pintér Sándor Belügyminiszter Urat, hogy ne engedélyezzék a »Budapest Pride« nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális propagandát Magyarországon. Magyarország Alaptörvénye hitet tett a keresztény erkölcsű, hagyományos családmodell mellett. melybe nem illeszthetőek be az olyan viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő megmozdulások, mint ez a rendezvény, mely során fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg tömegével a felvonulók úgy, hogy az arra járó emberek, családok méltóságát, vallását, és erkölcseit súlyosan sértik, nem beszélve az esetleges szemtanú gyermekek személyiségfejlődésében okozott károkról. A jelenlegi rossz demográfiai helyzetben a homoszexualitás mindennemű propagálása súlyos következményekkel jár. Kérjük, hogy a Magyar Kormány ne adjon teret az ilyen jellegű felvonulásoknak és rendezvényeknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. június 26. 09:44
Az idei békemenetet a kormányunk összevonja a buzivonaglással.
csuka
2017. június 26. 07:13
Új hír: Az idei békemenetet a kormányunk összevonja a buzivonaglással.
brabant89
2017. június 25. 23:18
"A jelenlegi rossz demográfiai helyzetben a homoszexualitás mindennemű propagálása súlyos következményekkel jár." Istenem, milyen sötétek ezek az emberek. (Már azon is látszik, mennyire lájkolják a fideszbirkák. :)) ) A heteroszexuális párok azért nem vállalnak 3 gyereket, mert nagyon erős a homoszexuális propaganda. Észnél vannak ezek?
redgreg
2017. június 25. 20:51
Azt nem értem minek foglalkozik ezzel bárki is? 28 éves vagyok, 28 éve a környékére se mentem, nem is tudom mikor van. Azt, hogy kb mikor lesz, abból tudom, h mikor van az éves hiszti belőle. Ha nekik jól esik, csinálják. Ha csak provokálni akarnak, akkor nyertek azzal, h foglalkoztok velük, ha számukra fontos, akkor meg hajrá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik