Több lóerős Európa két kormányzóval

2017. június 24. 16:54

Macron és Merkel tehát mint két jóbarát, vagy házastárs újragondolná és átütemezné, sőt, felgyorsítaná az európai összefogást.

2017. június 24. 16:54
Borka Roland
Bumm.sk

„Macron és Merkel tehát mint két jóbarát, vagy házastárs újragondolná és átütemezné, sőt, felgyorsítaná az európai összefogást, hogy a világ többi részével egyenértékűen tudjon fejlődni és piacgazdasági szempontból is életképes maradjon. S ahogyan a német kancellár fogalmazott, a világ nem vár, hogy felnőjünk, úgy kell igyekeznünk, hogy lépést tudjunk tartani.

Ez az a kijelentés, amit mi, szlovákiai magyarok is megfontolhatnánk. Mumusok és délibábok kergetése helyett a valódi problémák valódi megoldásán kellene ügyködni úgy, hogy közben minden értékünk, jellemzőségünk megmaradjon. Nyitott elfogadás és éber odafigyelés szükséges. Felnőni és felvenni a versenyt. Lehetőségeink adottak, képességeinket fejleszteni lehet, hiszen több társunk is szép sikereket ért el külföldön. Ki tudja, talán köztük van a mi Macronunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2017. június 25. 17:56
Borka. Nagymamák és mikronok vannak köztünk, de nem Macronok. Ha lennének, lehetnének bankárok, kishivatalnokok, de nem kormányfők. Esetleg főnökölnék a biciklikormányt, meg a te lázas képzeleted.
makapaka2
2017. június 25. 17:55
Szegény Európa!
Akitlosz
2017. június 25. 01:11
Ők nem Európa kormányzói. Csak két európai ország vezetői, nem az egész kontinensé. S a legutolsó, amiért bármit is tennének az európai nemzetiségek. Úgyhogy megalapozatlan ez a lekesedés egy felvidéki magyartól irántuk. Ezért érthetetlen is.
Párhuzamos különvélemény
2017. június 24. 21:41
...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik