Kezdődik a háború

2017. június 24. 17:47

Ez a merénylet erkölcsi alapot teremtett az iszlám radikálisok számára a bosszúra. És az esetleges bosszú majd erkölcsi alapot teremt egy még keményebb válaszcsapásra.

2017. június 24. 17:47
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Nem volt bátor cselekedet, nem volt szép, sőt undorítóan kisstílű és gonosz akció volt. Egy ember belehalt, tucatnyi megsérült. De mégis történelmi cselekedet volt, amitől nem lehet elvitatni azt a tényt, hogy első lett a válaszcsapások sorában. És most már az is biztos, hogy mindkét oldalról lesznek válaszok és viszontválaszok.

Ez is a véres Londonban történt, ahol egy 48 éves fehér, európai férfi furgonjával belehajtott az éjféli imádkozásból hazafelé tartó muszlimok tömegébe, miközben egy szemtanú szerint azt kiabálta, »minden muszlimot megölök!« Amikor a magas, erős testalkatú férfit a mecsetből hazainduló emberek a földre fektették, azt kiabálta, »Öljetek meg, öljetek meg!«, de nem ölték meg, hanem legalább fél óráig tartották így, amíg átadták a kiérkező rendőrségnek.

A töketlen, az események után reménytelenül kullogó nyugat-európai politikusok és rendfenntartók a sorozatos szörnyű mészárlásokat, autós gázolásokat illető tehetetlenségükkel félelemben és reménytelenségben tartják a közvéleményt. Mindenütt Nyugat-Európában. Csupán idő kérdése volt – ez több helyütt már sokszor elhangzott, például az Echo TV Sajtóklubjában –, hogy a rendfenntartókkal és a liberális politikai rezsimekkel elégedetlen európai őslakosok mikor veszik a kezükbe a dolgok irányítását, mikor csúsznak ki a rendfenntartók kezéből az események, mikor történik meg az első önbíráskodás.

Megtörtént, most már ennek időpontját és helyszínét is tudjuk: London, 2017. június 19., nem sokkal éjfél után.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilla
2017. június 25. 15:14
Car Rams Into Crowd Celebrating Muslim Religious Holiday in UK's Newcastle https://sputniknews.com/europe/201706251054956272-ramming-newcastle-uk/
gudmen
2017. június 25. 13:01
voltál te már háboruba te félkegyelmü hauptnyalonc? kétlem...
Senye Péter
2017. június 25. 06:33
Sok minden úgy kezdődik, hogy valaki visszaüt.
he-he
2017. június 25. 05:40
A geci komcsi hülyeségeket böfög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik