A Jobbik a Fidesz koporsójába fogja beverni a szöget

2017. június 23. 09:33

Amíg Ők az észak-koreai, Mi a jogállami értékekben hiszünk. Ezért fogjuk Veletek, a néppel közösen leváltani Őket 2018-ban.

2017. június 23. 09:33
Volner János

„A Fidesz a szólásszabadság, a Jobbik a Fidesz koporsójába fogja beverni a szöget .

A Fidesz kétharmados helyett, feles támogatást igénylő javaslattal verné át a Jobbik plakátkampányát elnémító törvényt.

Orbán Viktor retteg a Jobbiktól, ezért kiégett kommunistához illően a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságát is korlátozza, hogy a közmédia után most a köztéri plakátokról is kiszorítsa az ellenzéket. Mindeközben a fideszes ügynökszervezet, a CÖF és a kormány továbbra is piaci kedvezményekkel áraszthat el mindent a hazug propagandájával, hogy így leplezzék a magyar emberek megalázóan alacsony bérét, nyugdíját, a tönkrevert oktatást, a cserbenhagyott egészségügyet, a lehetetlen helyzetbe hozott devizakárosultakat és az elmenekülő fiatalokat.

Aki kimondja az igazat arról, hogy a mérhetetlen Fidesz-korrupció miatt nem jut pénz az emberek megélhetésére, azt legyalulja a Fidesz bolsevik-tempója. Amíg Ők az észak-koreai, Mi a jogállami értékekben hiszünk. Ezért fogjuk Veletek, a néppel közösen leváltani Őket 2018-ban.

Volner János,

a Jobbik alelnöke, frakcióvezetője”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. június 24. 11:02
Azt mondják, hogy a fejézől bűzlik a hal. Olvasva a kádárista nyugger fidász birkák ocskány perverzkedését mutatja, hogy mennyire elcigányosodtak a felcsúti kutyái.
Öregfa..
2017. június 24. 10:41
Volner „úr”, maga már valamit bevert ama bizonyos bokorban, de az biztosan nem szög volt.
Senye Péter
2017. június 24. 09:09
Szóvirágokon kívül más is kellene a politikai sikerhez. Ennyi csak az MSZP alulmúlásához elég.
Onurisz
2017. június 24. 06:53
Ki hova veri a szögét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik