Kivonják a felújított orosz metrószerelvényeket

2017. június 23. 17:07

Valamennyi felújított orosz metrószerelvényt kivonják a forgalomból a közlekedési hatóság utasítására – írja az Index, az értesülést a BKV vezérigazgatója megerősítette. A BKV Budapestre rendelte az orosz mérnököket, hogy oldják meg a metrókocsik problémáit.

2017. június 23. 17:07

Az Index arról ír: valamennyi felújított orosz metrószerelvényt kivonják a forgalomból a közlekedési hatóság utasítására. Az értesülést Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója megerősítette.

Eszerint péntek délutántól csak régi orosz metrószerelvények közlekedhetnek a metróvonalakon, az NFM Közlekedési Hatóság ugyanis utasította a BKV-t, hogy az öt felújított orosz metrószerelvényt vonja ki a forgalomból. Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója az Indexnek megerősítette, hogy a felújított kocsikat bizonytalan időre kivonták. A BKV elvárja, hogy jöjjenek Budapestre az orosz mérnökök és frissítsék a szoftvereket valamennyi elkészült szerelvényen. Ha majd garantálni tudják, hogy nem történik a csütörtökihez vagy a péntekihez hasonló hiba, akkor a vonatok visszaállhatnak – írja az Index.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h.kovacs
2017. június 24. 14:53
Mai hir hogy a gripeneket is leallitottak Ez van ha a korrupcio minden muszaki ervet felulir
Illieral
2017. június 24. 12:26
Politikától függetlenül, azért nem volt annyira jó ötlet 40 éves metrókocsikat felújítani, nem volt ez annyival olcsóbb. Más kérdés, hogy az új Alstomokkal is volt hiba bőven. 40 éves szart felújítani klíma nélkül, ne ez nem volt szép, műszakilag is nehezen indokolható.
választópolgár
2017. június 24. 12:15
A romkocsmák mellett rommetró látványosságot alakíthatunk ki. A régi metrókocsikba be kéne ültetni kovács 23 millióromán lászlót, akit minimális sminkkel lugosi bélává lehet alakítani, majd aprópénzért riogathatná az imperialista túristákat. Demszkit meg beültetni sofőrnek hogy 100-200 év alatt ledolgozza azt amit a metróból ellopott.
chinasky
2017. június 24. 11:13
az a szerencse, hogy a zemberek nem vonnak párhuzamot a metrófelújítás meg paks2 között (de)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik