Semjén Zsolt a fehérterrort is igazoló logikával érvelt a belső ellenség ellen!

2017. június 19. 19:56

Jámbor András
Kettős Mérce

A kérdés az, az ország átlát harmadszorra ezen a hazugságon, vagy Trianon századik évfordulójához közeledve ez a belső ellenséggyártás uralja el újra a magyar közéletet?

„2017-ben pedig van aktualitása, sajnos, Semjén szavainak, hiszen most is zajlik a belső ellenségkeresés. A sorosisták, a civilek, az ellenzékiek ugyanúgy belső ellenségek, mint egykor a zsidók és baloldaliak voltak. Napjain tőrdöfés-elmélete szerint a bevándorlók, a menekültek, a migránsok elleni háborúban árulják el ezek az emberek a nemzetet, a hazát.

Semjén azért hozta be a két világháború közötti tőrdöfés-elméletet, hogy erősítse a ma tőrdöfés-elméletét. Hogy felhúzza a mindig a nemzet ellen áskálódó belső ellenség képét.

Ezt az ellenségképet azonban nemcsak a történelmi magyar szélsőjobb használta. Rákosi is a belső ellenségekkel harcolt meg, amikor harcra volt szüksége, hogy fenntarthassa hatalmát.

A kérdés az, az ország átlát harmadszorra ezen a hazugságon, vagy Trianon századik évfordulójához közeledve ez a belső ellenséggyártás uralja el újra a magyar közéletet? Ahelyett, hogy az ország valós gondjairól beszélnénk, az oktatásról, az egészségügyről, a kultúra, a demokrácia befoglalásáról, a korrupcióról, a szegények, a dolgozók és a nők helyzetéről.

Lássunk át a hazug propagandán, és esélyt se adjunk annak, hogy a tőrdöfés-elmélet újra teret kapjon Magyarországon!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113289