„Lehetőségek tárháza” – felvételt hirdet az MCC média szakiránya

2017. június 15. 12:41

Összetartó közösség, ingyenes nyelvtanulás és lehetőségek tárháza. Ez Mathias Corvinus Collegium, amelynek Média & Kommunikáció szakiránya most felvételt hirdet. A médiás hallgatók az újságírás, az üzleti kommunikáció és a média világába is betekintést nyerhetnek.

„Lehetőségek tárháza” – vágta rá az Mathias Corvinus Collegium Média & Kommunikáció szakirányának egyik hallgatója, Molnár Nóra arra a kérdésünkre, hogy mi jut eszébe elsőre az intézmény szakáról. Az MCC-s diáknak igaza lehet: a képzésbe bekerülő fiatalok az újságírás, az üzleti kommunikáció és a média világába is betekintést nyerhetnek. A hazai média számos elismert alakjával találkozhatnak az intézmény által szervezett „szerda esti” előadásokon, workshopokon kurzusokon. A médiás órákon egyszerre csak kevesen vesznek részt, így közvetlen, baráti hangulat alakulhat ki az előadó és a hallgató között. Az MCC az izgalmas kurzusokon és az összetartó közösségen túl, ingyenes nyelvtanulási lehetőséget is biztosít. A kínaitól kezdve, a spanyolon át a franciáig, rengeteg nyelven lehet tanulni a kollégiumban, pár méterre lakószobáktól. 

A szakirány egy másik hallgatója, Mikus Áron így nyilatkozott az MCC Média & Kommunikáció képzéséről: „a szakirány óráinak és programjainak köszönhetően az újságírás, marketing és médiakutatás szakértőivel találkozhatunk, akiknek köszönhetően megismerkedhetünk a jelenlegi trendekkel és testközelből láthatjuk a média működését”

A Mathias Corvinus Collegium Média & Kommunikáció Szakiránya most felvételt hirdet. Jelentkezz, ha szeretnél egy összetartó csapathoz csatlakozni, találkoznál a hazai média elismert szakembereivel, vagy egyszerűen csak fejlesztenéd prezentációs és írói készségeidet, valamint idegennyelv-tudásodat!  

Jelentkezési határidő: 2017. június 21. 23:59 (szerda)
Szóbeli felvételi: 2017. június 23. (péntek) 14 órától

A felvételiről további információ itt található

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113127