Ó, ha Soros lehetnék…

2017. június 14. 07:10

Veress Jenő
Népszava

Ha én Soros György lennék, vagy éppen más jó kedélyű külföldi mogul, már ma átutalnék 7,2 millió forintot a CÖF-nek, hadd legyenek ők is külföldi ügynökök.

„Mostantól megbillogozott ügynökszervezetnek minősül az ürgebőrbe varrt támogatással élő minden jogvédő, társadalmi jólétet segítő, a korrupció ellen harcoló csoportosulás, amely idegen pénzt fogad el.

Ne forszírozzuk, hogy az idegen pénz miért nem minősül gyűlölségessé, ha Keletről jön, s miért igen, ha Nyugatról. (Más kérdés, hogy a színmagyar átutalásokkal is lehetnek így megkülönböztetett bajok.) Nem kell viszont beszámítani a 7,2 millióba azokat a támogatásokat, amelyeket az Európai Uniótól származó forrásként költségvetési szerven keresztül kapnak – értelmezzük ezt bármiként is.

Tudnak önök latinul? Mindegy. Summa summarum: a 150 ezer rubelen felül gazdálkodó civilek nem civilek, hanem aljas imperialista ügynökök – lásd fentebb.

Ha én Soros György lennék, vagy éppen más jó kedélyű külföldi mogul, már ma átutalnék 7,2 millió forintot a CÖF-nek, hadd legyenek ők is külföldi ügynökök. Oszt magyarázkodjanak onnét, a maguknak ásott veremből.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113006