Szilvay Gergely és Partos Bence a Mandiner új vezető munkatársai

2017. június 7. 18:05

Mandiner
Mandiner

A New Yorkból hazatérő Szilvay Gergely a Mandiner főmunkatársaként, Partos Bence pedig főszerkesztő-helyettesként folytatja munkáját a Mandinernél.

Szilvay Gergely a Mandiner új főmunkatársa

Szilvay Gergely (1983) szerkesztő, újságíró: tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem történelem-kommunikáció szakán végezte, jelenleg politikaelméleti doktori iskoláját végzi. Újságírói pályafutását az MNO.hu-n kezdte, majd az Inforádiónál és a Magyar Kurír katolikus lapnál folytatta. Éveken át a Konzervatórium blog szerzője és szerkesztője volt, majd 2014-től a Mandiner főállású munkatársa lett. 2016-2017 során a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasa volt New Yorkban. Pályafutását mostantól a Mandiner főmunkatársaként folytatja. „Népi-urbánus, urbánus-népi: konzervatívkodás teljes skálán, néphagyomány, polgári és arisztokrata eszmények, Róma, atlantista elkötelezettség. Régimódi nyugatiság és magyar érdek. Ezek vezérelnek a munkámban továbbra is.”

 

Partos Bence a Mandiner új főszerkesztő-helyettese

Partos Bence 2015 óta a Mandiner munkatársa. Köztársasági ösztöndíjas hallgató, magyar bajnok birkózó. A Mindset Pszichológiai Szaklap társalapítója, főszerkesztője. Az ELTE pszichológia szakán abszolvált 2017-ben. Az Amigos a gyerekekért jótékonysági szervezetről írt riportjával harmadik helyezést ért el a 2016-os Vízy Dorka-díjon. A Mathias Corvinus Collegium média szakirányán végzett 2016-ban, jelenleg az intézmény vezetőképző programjában vesz részt. 2017 június 1-től a Mandiner főszerkesztő-helyettese. „A Mandinerben egy fiatal, kritikus gondolkodásmódot fogok képviselni. Munkámmal azon leszek, hogy a generációm hangja egyre nagyobb súllyal jelenjen meg a hazai közéletben, hiszen biztos vagyok benne: a jövő a bátran, de felelősen gondolkozó fiataloké.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/112712