Kor és különbség

2017. május 17. 18:28
Lengyel Gabriella
Figyelő

A liberális mainstream sajtó ízekre szedte és folyamatosan köszörüli a nyelvét Melania Tumpon, csak azért mert jóval fiatalabb, mint az amerikai elnök, és mert nem tolja túl a szereplést, sőt, nagyjából fel is adta a First Lady szerepet.

„Persze hogy egyben maradt a házasság, hiszen Macron jó ideje készül a politikai pályára, mentorai nyilván időben figyelmeztették, hogy ezt mostmár végig kell csinálni, így sem lesz könnyű megmagyarázni. Vagy de, mert a szabadság mindenek felett.

Ezzel szemben a liberális mainstream sajtó ízekre szedte és folyamatosan köszörüli a nyelvét Melania Tumpon, csak azért mert jóval fiatalabb, mint az amerikai elnök, és mert nem tolja túl a szereplést, sőt, nagyjából fel is adta a First Lady szerepet, talán azt is belátva, hogy nem neki való. Hogy miért, az az ő döntése, bár ez esetben a balliberális narratíva ezt már nem engedi meg neki.

Brigitte Macron azonban nem fog a háttérbe szorulni, nélküle Macron nem lenne az, aki, írják az elemzők, és férje is úgy nyilatkozott, komoly feladatot kap majd az francia First Lady. Az első hölgy, aki elcsábította 15 éves tanítványát, és elnökfeleség lett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/111969