Botka visszaadná a 13. havi nyugdíjat

2017. május 17. 11:12

Visszaadjuk a 13. havi nyugdíjat – jelentette ki az MSZP miniszterelnök-jelöltje az országos nyugdíjas parlament szerdai rendezvényén. Botka László szerint az idősek tudják, minden lehetséges.

2017. május 17. 11:12

A 13. havi nyugdíj visszaadását, az egészségügyi és a gyógyszerellátás rendszerének teljes újragondolását, a nyugdíjminimum emelését, biztonságot nyújtó rokkantnyugdíjat ígért az MSZP miniszterelnök-jelöltje az országos nyugdíjas parlament szerdai rendezvényén.

Botka László arról beszélt, hogy Magyarországon az elégedetlenség egyre nagyobb, az emberek mind kiszolgáltatottabbak a rendszernek. Sokan egyre kevésbé bíznak abban, hogy a mai politikusok megoldást adnak problémáikra, ám éppen az idősek azok, akik kisebb arányban mondanak le a változtatás igényéről – fogalmazott.

Az idősek megéltek már néhány változást, tudják, minden lehetséges, tudják, hogy az öröknek gondolt rezsimek is véget érnek egyszer – mondta a szocialista politikus az Országház felsőházi termében tartott rendezvényen.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. május 18. 09:04
Az elvett egy havi nyugdíjat - IMF-EU, magyar hangja Lúdas Mutyis - már rég visszakaptàk a nyugdíjasok. 12 hónapra elosztva. Annyi hónap van egy évben.
Harangláb
2017. május 17. 21:43
Valamit visszaadni csak az tud, aki el vette, ilyen értelemben jogos...:) Lesz gázáremelés??? Pilloghatna hozzá egy kicsit a Lendvai Ildikó, mert én csak neki hiszek...
teljesenertelmetlen
2017. május 17. 21:39
Én meg a 14-ediket! Meg ingyen sört, ingyen virslit! Ingyen gyógyszert! Ingyen gázt! Ingyen repülőjegyet!
Cassi
2017. május 17. 20:18
Legkésőbb júniusban be lesz ígérve a háromhatvanas kenyér is, de aztán hova tovább, Botka elvtárs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik