Fel is csút

A fél ellenzék ott lesz Vágó Gábor felcsúti tüntetésén

2017. május 16. 17:06

Orbán Viktor felcsúti házánál gyülekeznek, aztán „humorosan froclizzák” egymást a résztvevők, majd közösen kisvasutaznak egyet – áll Vágó Gábor felcsúti tüntetésének programjában. Az LMP, az Együtt, a PM, az MKKP és a Tanítanék Mozgalom már bejelentkezett a rendezvényre.

Orbán Viktor felcsúti házánál gyülekeznek a szombati felcsúti tüntetés résztvevői, onnan vonulnak együtt és a minőségi korrupcióért tüntetőkkel „humorosan froclizzák” egymást – így indul a Vágó Gábor által szervezett megmozdulás a Mandinernek elküldött program szerint. Az LMP, az Együtt, a PM, az MKKP és a Tanítanék Mozgalom is tiszteletét teszi a rendezvényen, amelyen a kisvasutazás sem fog elmaradni.

A rendezvényen beszédet mond majd Demeter Márta független országgyűlési képviselő, Horváth András, a Korrupcióellenes Szövetség elnöke, Hadházy Ákos, a Lehet Más a Politika társelnöke, Juhász Péter, az Együtt elnöke, Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, a Quaestor-károsultak, Törley Katalin a Tanítanék Mozgalomtól és Vámos Csaba a Magyar Munkavállalókért Mozgalomtól.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/111927