Németh Szilárd szerint provokáció lehetett a Kálvin téri erőszak

2017. május 12. 11:42

A Fidesz alelnöke szerint bármi elképzelhető azóta, hogy Soros György betette ide a lábát, és azt csinálják a provokátorai, amit ő mond.

2017. május 12. 11:42

Németh Szilárdot az ATV Start című műsorában kérdezték arról a csütörtöki incidensről, melynek során egy férfi mocskos migránsnak nevezte a Kálvin téri aluljáró egyik pizzás-gyrosos egységének eladóját, amiért az angolul szólította meg őt, majd a rászóló egyik női járókelőt meg is ütötte. A Fidesz alelnöke bár elítélte a fizikai erőszakot, az ügyet „nyavalyás provokációnak” tartja, és szerinte „bármi elképzelhető azóta, hogy Soros György betette ide a lábát, és azt csinálják a provokátorai, amit ő mond”.

A politikus szerint a történet nem a kormányzati ommunikációhoz, a kormány ugyanis szeritne sosem migránsott, a plakátkampány sem a migránsellenes volt, hanem Magyarország és Európa megvédéséről szólt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2017. május 14. 19:11
én a ballibsi oldalt utálom, mint a szart, de ezt a Németh Sz-t azonnal ki kellene rúgni, elhallgattatni, helyét sóval behinteni ... buta és állandóan dühös, bewszélni nem tud, udvariatlan, erőszakos, magyarul egy tahó ... nagy baj van, ha helyette nincs egy kulturált másvalaki ...
realista
2017. május 14. 18:54
Ha Rezsi Szilárd megszólal, az maga a provokáció.
antioxi
2017. május 13. 16:07
Németh Szilárdnak igaza van a lényeget illetően, csak éppen unszimpatikus. Azaz rossz kiválasztás volt a személye. De kell ilyen pártmunkás is. Végül is: A cél szentesíti az eszközöket.
cutcopy
2017. május 13. 06:06
Kicsit izzadságszagú ezt az esetet a kormányzat számlájára írni, méltó párja a sorosozást zsidózásnak vevő elméletnek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik