Piramis? Körző? Vonalzó? Macron leleplezve!

2017. május 11. 15:35

Zsigmond és Péterfy
Mandiner

Felkészültek a meg nem nevezhető leleplezésére?

Nem tudjuk tovább elhallgatni az Igazságot. Mintha senkinek sem tűnt volna fel eddig, és Zsigmond is csak pár nap késéssel fedezte fel a Jelet, ami a Rejtélyes Fejlemények Kulcsa. Alig merte megmutatni nekem, a sokat látott Péterfynek.

Itt volt az orrunk előtt, az egész világ előtt leleplezte magát – szándékosan vagy óvatlanul, ki tudja? –, és mégis elhallgatták előlünk.

Valakik.

Felkészültek a meg nem nevezhető leleplezésére? 

Történt ugyanis, hogy a franciák új elnöke a párizsi Louvre udvarában tartotta győzelmi beszédét. Az üdvrivalgó kozmopolita tömeg a francia hagyományoktól oly eltérő idegenszívű, internacionalista (jellemző...) üvegpiramis előtt gyűlt össze, hogy új választottját megünnepelje.

S méghozzá milyen ez a piramis! Az építmény valódi jellege nem a nappali, napfényes, tükröződős időszakban bontakozik ki. Meg kell várni az estet, hogy a piramis belső fényei és a rávetülő fénypászmák úgy alakuljanak, hogy a piramis tetejéről sugározzon a vörös (!) fény a sötét éjszakába! 

Látják ezt? Ismerős valahonnan? ÉRDEKES!

De ez még nem elég. A túlságosan óvatlan – vagy nagyon is bátor – Macron úgy lépett fel a dobogóra és úgy ünnepeltette magát felemelt karokkal a tömeg előtt, hogy a piramissal a háttérben tökéletesen bemutasson egy ehhez kapcsolódó másik jelképet: a vonalzó és a körző kettősét! Hasonlítsák csak össze a fenti és a lenti képet!

Minden stimmel. Mindent elárult. Akkora léptékű leleplezés ez, mint a New York-Tel Aviv táv. Vagy a Makó-Jeruzsálem.

Arról nem is beszélve, hogy a feketéllő piramis a fönti fénynyílással kiad egy stilizált, vészjósló nikábot is, utalva ezzel a Franciaországot és egész Európát elönteni szándékozó iszlamista bevándorláshullámra.

Ez van, kedves barátaink...

És végül egy külföldiül írt cikk a végére: 

France’s Emmanuel Macron is the greatest hope for a new world order

Van még kérdés?!

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/111746