A tettes kerestetik?! Én vagyok.

2017. április 26. 11:05

Vegyék az LMP-s beléptetést egy újabb kiállásnak az igazságért, egy Házon belüli tüntetésnek a Fidesz ellen, és Önök, tisztelt állampolgárok, egy határozott jelzésnek arra vonatkozóan, hogy mi az LMP-ben pontosan tudjuk, mi a dolgunk egy ilyen gyalázatos elnyomó rendszerben.

2017. április 26. 11:05
Szél Bernadett
Facebook

„A tettes kerestetik?! Én vagyok. És ezt a hozzáállást, amelyet az Igazságügyi bizottság elnöke foglalt össze, mélyen elutasítom. Szerinte a civilek »aljas módon betörtek a bizottság ülésére« -- szerintem meg az az aljas dolog, hogy az országgyűlésből most már-kényre kedvre lehet bárkit kitiltani, újságírókat, állampolgárokat, civileket, bárkit, aki nem a fideszes kánont zengi. Gyáva az a politikus és gyáva az a párt, amelyik fél attól, hogy szembesüljön a tőle eltérő véleményektől. Én az LMP-ben arra szocializálódtam, hogy a politika sok konfliktussal jár, és ezeket a vitákat le kell folytatni. Alapértékünk a »semmit rólunk nélkülünk«, és vagyunk olyan bátrak, hogy ne fussunk el se viták, se nyilatkozatok elől. Számítottam rá, hogy a bizottság el fogja hajtani a civileket, amikor hivatalos levélben kértek lehetőséget a részvételre -- arra az ülésre, amely jog szerint minden állampolgár számára nyilvános! És ez történt: elhajtották őket, mondván, nincs hely. 21-en voltak, kottára ugyanazt a helyhiányra hivatkozó választ kapta mindegyik -- pedig ha tényleg a »helyhiány« lett volna a valós ok, pár embert beengedtek volna, de mindenki megkapta az elutasítást. Rubovszky György az ülésen kiborultan elmondta, hogy nem tudja, mégis hogy kerültek ide, hogy sikerült »aljas módon betörni« -- hát úgy, tisztelt Fidesz, hogy beengedtem őket. Mert Önökkel ellentétben az LMP tudja, hogy a politikus van az állampolgárokért, és nem fordítva! Azt a szöveget meg, hogy idézem »miniszteriális« megjelentek (értsd: aki a kormánytól jön) nem tud leülni, mert nincs szabad szék az állampolgárok miatt, tegyék fel nyugodtan fideszes kampányszlogennek: mert Önöknek mindig fontosabbak voltak az »urak«, meg a »miniszteriális megjelentek«, meg a kiskirályok, mint akik a közpénzt összedolgozzák azért, hogy utána az általuk finanszírozott politikusok olyan törvényeket hozzanak, amiknek a vitájánál még a házba se tehetik be a lábukat. Vegyék a mai lmps beléptetést egy újabb kiállásnak az igazságért, egy Házon beli tüntetésnek a fidesz ellen, és Önök, tisztelt állampolgárok, egy határozott jelzésnek arra vonatkozóan, hogy mi az LMP-ben pontosan tudjuk, mi a dolgunk egy ilyen gyalázatos elnyomó rendszerben. (Csak zárójelben: Rubovszky György már befenyített, hogy Kövér Lászlóhoz fordul -- ezúton is jelzem, nem félünk, és ha ismét megbüntet/megbírságol/letilt/stb, a végsőkig fogunk küzdeni azért, hogy ez a Ház ne azé a pár politikusé legyen, aki most épp kormányon van!!!)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. április 27. 17:51
Hajrá Berni!Ezt a derék Robovszki nevű szánalmas,de gonosz vénembert mikor tüntetik már el, borzalmas.
catalina9
2017. április 27. 12:17
A tettes kerestetik?! Én vagyok." helyesen: A hasznos idióta kerestetik?! Én vagyok.
Harangláb
2017. április 27. 01:14
Valóban Ön lehet a tettes, de büntethetőséget kizáró oknak számít a kóros elmeállapot, Kedves Hölgyem!
SwordFish
2017. április 26. 23:59
Egy elmebeteg aljas hülye némber vagy aki élvezi ha árthat a hazájának, a magyar embereknek. >:-I
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik