Ennyire falaznak a CÖF-nek

2017. április 25. 16:40

Addig kérdeztem a Fideszt a CÖF-ről, hogy letiltottak.

2017. április 25. 16:40
Szél Bernadett

„Most már facebookozhatok, mert innentől kezdve egy szót sem szólhatok az ülésen -- addig kérdeztem a fideszt a cöfről, hogy letiltottak. Konkrétan az történt, hogy kitartóan kérdeztem a kormánypártokat, hogy miközben ki akarják végezni a nemzetközi támogatást kapó civil szervezeteket, mit gondolnak a Cöf viselt dolgairól. Répássy Róbert megígérte,hogy majd a vonatkozó módosítónál reagál -- szaván fogtam, az egymást követő módosítókon haladva újra és újra feltettem a kérdést, és amikor már nagyon szorult a hurok, az elnök elvette tőlem egész ülésre a szót. Merthogy »nem a tárgyban« kérdeztem. Múltkor a plenárison is bevédték őket, nem tarthattam fel két papírlapot sem -- most meg gyakorlatilag befogták a számat. Ennyire falaznak a Cöf-nek.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2017. április 26. 11:57
Elviselhetetlen ez a csapongó senki !!
áfonya
2017. április 25. 22:39
http://www.vilaglato.info/uj-kontextusba-kerulhet-a-kormanyfo-elleni-gyilkossagi-kiserlet/ Alig másfél évvel ezelőtt, 2015 novemberében a TEK olyan személyeket fogott el, akik feltételezésük szerint Orbán Viktor meggyilkolására készültek. Mint kiderült; az amerikai nagykövetség behívott egy fideszes vezetőt, akit megkérdezett arról, hogy vállalja-e...
zakar zoltán béla
2017. április 25. 22:19
Nyomoroncz!
áfonya
2017. április 25. 22:14
Már a parlamentben a Soros terroristái ??? http://kephost.com/image/wxEc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik