Áder János meglepő beismerése

2017. április 25. 21:10

Áder János szerint a többség a lex CEU ügyében nem a kormány álláspontjával ért egyet.

2017. április 25. 21:10
Dévényi István
Válasz

„Áder János azt mondta: a népszerűség és az elvszerűség között kellett döntenie. Biztos népszerűbb lett volna, ha visszaküldi a törvényt az Országgyűlésnek, de ő az elvszerűséget választotta, amit a törvények, az alaptörvény és államfői hivatala jelöl ki számára.

Tehát Áder János szerint a többség a lex CEU ügyében nem a kormány álláspontjával ért egyet. Mondjuk ki: Soros Györgynek hatalma még annál is nagyobb.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nimród
2017. április 26. 14:56
Csakhogy Áder azt nem állította, hogy a többség a lex CEU ügyben nem a kormánnyal ért egyet. Ezt csak Dévényi magyarázza bele Áder népszerűséggel kapcsolatos kijelentésébe. Áder az adott körre, a jelenlévőkre, diákok, tanárokra, esetleg a szerinte kb. 70 ezer tüntetőre értette a dolgot. Áder nyilván tisztában van vele, hogy az országlakók túlnyomó többsége szarik a CEU-ra, azt sem tudja, hogy mi a fene az. Tehát országos viszonylatban a téma indifferens.
balint60
2017. április 26. 13:08
JanCsicska elszólta magát.
Héja
2017. április 26. 10:17
Az összes közvéleménykutatás szerint a megkérdezettek 2/3-a ért egyet a CEU megzabolázásával. Dévényi erőlködése megmosolyogtató.
balbako_
2017. április 26. 06:53
Haha! Dévényi elvtárs kihagyta, hogy Áder megkérdezte a diákokat mivel kezdjék, mi érdekli őket a legjobban a CEU ügye vagy más. A diákok szinte egyhangúan a CEU témát hátrasorolták. Ez egyfajta népszavazás élesben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik