Pénteken is lerobbant a felújított metrószerelvény

2017. március 24. 12:31

Nem volt olyan nap a héten, amikor ne lett volna valami gond a 3-as metróvonalon közlekedő, hétfőn átadott felújított metrószerelvénnyel.

2017. március 24. 12:31

Műszaki okok miatt leszállították az utasokat pénteken délelőtt a Pöttyös utcai megállónál a 3-as metróvonalon közlekedő felújított orosz metrószerelvényről – írja a 444 az olvasóira hivatkozva. 

A héten gyakorlatilag nem volt olyan nap, amikor ne lett volna valami gond a frissen forgalomba állított szerelvénnyel: már a hétfői átadó alatt is történt meghibásodás, aztán kedden ki is kellett vonni a forgalomból. Szerdán előbb el sem indult, majd később mégis kiengedték a forgalomba, hogy csütörtökön aztán ismét kivonják. Aznap délután megint járt egy ideig, de pénteken délelőtt újból le kellett szállítani róla az utasokat.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h.kovacs
2017. március 25. 06:17
nyílván soros az oka ! éjszaka látták egy csavarhúzóval a remízben :-)
betamás89
2017. március 24. 21:19
Ó, rossz munka !
Trid
2017. március 24. 15:31
Mikor franciát vettünk és lerobbant, az volt a baj hogy megvettuk a drága nyugati szart.Most az a a baj hogy nem a drága nyugati szart vettuk meg.Nem csoda hogy mi vagyunk a legboldogtalanabbak az EU-ban, a panaszkodas nálunk nemzeti sport
Hunyadi Mátyás
2017. március 24. 15:00
Ahogy nézem, kevesebb baj van vele mint volt és van az Alstom szerelvényekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik