Az egész liberális világ diktatúrába fordult

2017. március 24. 09:58

Ez a Soros nevű ördög nem a falra van festve, hanem itt él velünk a hétköznapokban. Interjú.

2017. március 24. 09:58
Németh Szilárd
168 Óra

„Liberálfasizmus? Nagyon belehúzott.

Miért, csak a nemzetiszocializmus szóösszetétel használható? Az egész liberális világ diktatúrába fordult.

Az is álvalóság, hogy fényképek, orvosi látleletek, szakemberek beszámolói támasztják alá a menekültek bántalmazását?

Határozottan visszautasítom, hogy a magyar rendőrök bántanák a menekülteket. Hazudnak, mint a vízfolyás, tendenciózusan összeraknak minden részletet.

(...)

A miniszterelnök emberi jogi handabandát mondott.

Igen, ez a tökéletes kifejezés. Egyetértek vele. És vállalom a megbélyegzést. Már szinte kezdem élvezni. A liberálisok azért építették fel virtuális valóságukat, mert brutálisan nagy pénz és gazdasági érdek, hatalom van mögötte. Mindezzel egész Európát szeretnék befolyásolni.

Mi a bizonyíték erre?

A pénz honnan jön? Gyuri bácsitól, nem? Neki meg elég jó üzletei vannak, mindig bejön a számítása. Ha akarja, bedönti a fontot, és mégsem lesz semmi baja. Ki védi őt? Hogy áll össze a rendszer?

 Egyes politikai elemzők szerint inkább arról van szó, hogy a kormány rendre ellenséget talál magának, most épp Soros Györgyöt.

 Ezek Soros-elemzők, tele velük a padlás. Hagyjuk már őket.

Folyamatos az ellenséggyártás Sorostól a civileken át a brüsszeli bürokratákig.

Ugyan! Nem ellenséget keresünk, hanem megmutatjuk a valódi valóságot. Ez a Soros nevű ördög nem a falra van festve, hanem itt él velünk a hétköznapokban. A rendszerváltás óta sokan az ő világát építik, egyik diktatúrából a másikba eshetünk. Mi azt hittük, szabad ország lehetünk. Többször egyedül védtük meg Európát a töröktől, a tatártól, most schengeni országként ugyanez a feladatunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beisl´s Dreck
2017. március 25. 18:25
götısk dödsındustrı = Kurvahošigutntag
Tatulus
2017. március 25. 17:52
Németh-nek igaza van! Amúgy elégedettségemre szolgál, hogy a „liberálfasizmus”, „liberálfasiszta” fogalmát én használtam először, több éve, több fórumon! Jól le is csesztek, hogy ilyen szóösszetétel nincs! Mégis van, sőt életszerűen igaz!
catalina9
2017. március 25. 17:47
epét hánynak a látványlibsik..
chinasky
2017. március 25. 14:10
...hogy védjem szilárdot: ezek nem saját gondolatok, hanem az állampárt betanított kommunikációja. szilárd, beszorulva fő nemzetvédőnk seggébe, meg a hóvégi boríték megkapása reménye közé, csak elmondja amit a mítingen sulykolnak a fejébe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik