Nincs bizonyíték Trump lehallgatására

2017. március 17. 09:01

A titkosszolgálat felügyelő bizottságának vezetői közleményt adtak ki, mely szerint nincs bizonyíték Donald Trump lehallgatására. Az amerikai elnök szóvivője ugyanakkor hangsúlyozta: ez még csak egy közlemény, nem a végleges eredmény.

2017. március 17. 09:01

Az amerikai titkosszolgálatokat felügyelő bizottság republikánus és demokrata párti vezetői közös közleményt adtak ki, melyben azt írják: Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot az elnökválasztás alatti vagy az azt követő időkben, ám március 20-ig még várják az igazságügyi minisztérium bizonyítékait.

Az Euronews tudósítása szerint az amerikai elnök szóvivője azt hangsúlyozta, hogy ez csak egy közlemény, ezek még nem a végleges eredmények.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. március 18. 07:47
Emlekeztek, hogy kezdtek orbanek 1998-ban??? "MINKET LEHALLGATTAK!!" Es kiderult, hogy (mar akkor is) hazudtak. Egy arva bizonyitekot nen birtak elokaparni 2002-ig....
egysegelem
2017. március 17. 18:06
Az ilyen nyilatkozatok rendkivul karosak, az elnoki tekintely lermobolasa komoly erokkel folyik Trump reszerol, es miert? Meg ertelme sincs annak amit csinal, meg celja sem lehet komoly, vege a valasztasnak, nyert, ideje kormanyozni. Eddig csak 2 silany minosegu rendeletre futotta meg rajott, hogy az egeszsegugyi elkepzelese marhasag.
3M..
2017. március 17. 11:49
"BOMBÁZOTT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK" Az amerikai hadsereg elismerte, hogy csütörtökön az észak-szíriai Aleppó tartományban légicsapást hajtott végre, a bombázás polgári áldozatokat követelt. http://alfahir.hu/2017/03/17/egyesult_allamok_legicsapas_sziria Szebb Jövőt!
h.kovacs
2017. március 17. 10:32
trump hazudott a lehallgatásról, mint annak idején a csuti is mi ebben a hír, ezek állandóan hazudoznak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik