Momentum: Ki a fasz az a Szabó Pál?

2017. március 10. 09:33

Mészároslőrincezéssel köszönt be Soproni Tamás, a Momentum Mozgalom alelnöke az Echo TV-n, és a folytatásban is megmaradt a feszültség közte és a riporter között.

Soproni Tamás, a Momentum Mozgalom alelnöke volt az Echo TV Napi Aktuális című műsorának csütörtökön. Nagyjából azokat a kérdéseket járták körül a műsorban, amit már sok más helyen is kitárgyaltak, így például Mécs János ironikus írását a vidékiekről, melynek kapcsán a riporter mindenképpen szeretett volna bocsánatkérést kapni Sopronitól, aki viszont azt mondta, hogy nincs miért.

Szóba került az is, hogy ki áll mögöttük, milyen balliberális személyek támogatják őket, mire Soproni újfent leszögezte, hogy Haris Évától csak székeket kaptak, pénzt nem, Szabó Pál volt miniszterről, akinek a neve szintén felmerült már a Momentum kapcsán, pedig azt sem tudják, hogy kicsoda. Soproni élő adásban el is mondta, hogy a szervezeten belül van is egy olyan mondás közöttük, hogy „Ki a fasz az a Szabó Pál?”.

Természetesen nem maradt el a sorosozás sem, valamint kifaggatták a Momentum elnökét többek között arról, hogy mi a véleménye a menekültkvótáról, a határzárról, vagy éppen a székelyek autonómiatörekvéseiről. 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/109707