Feszülten várjuk

2017. március 9. 18:47

Bayer Zsolt
Magyar Idők

Valami történhetett, mert szegény Momentum még úgy aludt el, hogy ő a gyöngyharmat, és mire felébredt, kiderült, hogy ő is csak trágyalé.

„Valami történhetett, mert szegény Momentum még úgy aludt el, hogy ő a gyöngyharmat, és mire felébredt, kiderült, hogy ő is csak trágyalé. Utoljára Gregor Samsa járt így, amikor undok rovarrá változott.

Még nem lehet tudni pontosan, hogy mi történt, de már a HVG-n a bülbülszavú Tóta W. is kiosztotta őket, a Mandineren is azt tolják mindenféle blogokon, hogy nagy a baj velük. Ha jól értem, arrogánsak, vagy mi, ami persze mindaddig nem volt baj, ameddig megfelelő irányba voltak arrogánsak.

Alapszabály, hogy a Fidesz–KDNP-vel bárki bármennyire arrogáns lehet. De mással nem.

Itt hibázhatta el a Momentum.

Mert például belerúgtak Gyurcsányba is, ami kétségkívül kellemes elfoglaltság, de ha valaki szeretné megőrizni a sajtó nevű emésztőgödör jóindulatát, akkor tartózkodnia kell az ilyesféle élvezetektől.

Gyurcsányt, DK-t, MSZP-t, Együttet, Párbeszédet nem rugdalunk, gyerekek, nem tapossuk össze a homokvárukat, és nem vesszük el tőlük a körteformákat! Újabban a Jobbiktól is csak néha! Ezt tessék betartani, és akkor jóban leszünk!

Ezt írta ki a faliújságra a Főnéni (nőnap van éppen, hogy ezt írom, azért néni), de a Momentum nem olvasta el, és most így járt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/109691