Film a korrupcióról – egy kis korrupcióval

2017. február 27. 21:24

A Transparency International arra hívja fel a figyelmet, hogy a fiatalok 71 százaléka a szerint Magyarországon nehéz korrupció nélkül megélni.

2017. február 27. 21:24

Arra hívja fel a figyelmet  a Transparency International, hogy a fiatalok 71%-a szerint Magyarországon nehéz korrupció nélkül megélni. A videóban egy filmet szeretnének csinálni a korrupcióról, de útközben számos korrupt ügyletet kötnek, ezért végül bedől a vállalkozás.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. február 28. 15:07
Soros papa korrupt Transparencyje a korrupcióról... "Nagyon érdekes"...
kérdés
2017. február 28. 12:00
Kérdés TI felé: a múlt héten egy hazai dm megnyitón vásároltunk bio-dm márkás mandulaitalt is. Kaptunk, korrupciógyanús ingyen bevásárlószatyrot, lufit, vizi élővilágra tartósan károsító_de_ingyen mosóport is. A méregdrága mandulaital csomós és poloskaízű. Hová fordulhatok panaszommal? Sztem az ingyen dolgokat csak azért kaptam, hogy korrumpálhassanak. Igaz, ők feddhetetlen német tulajdonban vannak, ugye. Kérdés noMores felé: ha egyfolytában ilyeneket tapasztal a nép, mihez kellene tartania magát még?
kérdés
2017. február 28. 11:41
Kis rálátással idézném a tolvajláshoz,és a tolvajüldözéshez is, megjegyezvén, hogy senki sem tudja, mi célból zajlik az egész: Kit anya szült, az mind csalódik végül, vagy így, vagy úgy, hogy maga próbál csalni. Ha kűzd, hát abba, ha pedig kibékül, ebbe fog belehalni. Mókuskerék. A TI-nek is.
na még ez is
2017. február 28. 10:07
Lesz egy vitaest az ELTE ÁJK-n jövő héten a témában, többek között Ligeti, a TI vezetője és Csepreghy Nándi (hivatásos kormánybohóc) fognak parolázni a témáról. Érdekesnek ígérkezik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik