Gender, die, das

2017. február 24. 08:49

A gender diskurzusban minden határ elmosódik, a felek pedig ellenfelekké válnak. Egyetlen cél felé mutat mindez, tudatosan kívánja atomizálni a társadalmat.

2017. február 24. 08:49
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Kötelék

„A gender diskurzusban minden határ elmosódik, a felek pedig ellenfelekké válnak. Egyetlen cél felé mutat mindez, tudatosan kívánja atomizálni a társadalmat, hogy az így kreált, ráadásul sokszor bizonytalan identitású csoportokat bizonyos hívószavak kisajátításával politikailag függőségbe hajthassa. Egybevág mindez az idézett, meglehetősen aggályos Egyezmény célkitűzéseivel, mely szerint annak célja »változásokat elősegíteni a nők és a férfiak társadalmi és kulturális viselkedésmintáiban, és megszüntetni azokat az előítéleteket, szokásokat, hagyományt és más gyakorlatokat, amelyek a nők alsóbbrendűségének gondolatán vagy a sztereotip női és férfi szerepeken alapulnak.« Hogy mik is ezek, nem fejti ki a dokumentum, sokféleképp, sokféle céllal feltölthető.

E manipulatív áltudomány nem egyszerűen felesleges, de mindezek miatt komoly kockázatokat is hordoz, ugyanis a közösségek bomlasztását célozza, metodikailag hasonlóan, mint a marxizmus, ahol nemek helyett osztályok harca dúl.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. február 25. 13:34
tudatosan kívánja atomizálni a társadalmat. " Remek, gratulálok!
OHM
2017. február 24. 18:56
A nő a férfit akarja, a férfi a nőt, már amennyiben a férfi igazán férfi és a nő igazán nő. A buzik meg buzik.
smarton
2017. február 24. 14:46
Én csak azt nem értem, ezek miért nem a muszlim világban akarnak "változásokat elősegíteni a nők és a férfiak társadalmi és kulturális viselkedésmintáiban, és megszüntetni azokat az előítéleteket, szokásokat, hagyományt és más gyakorlatokat, amelyek a nők alsóbbrendűségének gondolatán vagy a sztereotip női és férfi szerepeken alapulnak" Nem az lenne a célszerű, mielőtt teljesen ellepik Európát a muszlimok?
Vasvirág
2017. február 24. 14:41
Gabriele Kuby: A nemek foradalma http://www.ferfihang.hu/2012/04/13/gabriele-kuby-a-nemek-forradalma/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik