A Momentum és Botka lesz a mesterterv?

2017. február 24. 08:01

Milyen érdekes: Botka most ugyanazt mondja, amit a momentumos fiatalok.

2017. február 24. 08:01
Ábel Attila
Csepel.info

„Egy ismerősöm azt állítja, hogy Lendvai Ildikó az egyik tanácsadója a Momentum Mozgalomnak. Elmondása szerint Lendvai oktatta őket arra, hogyan használják ki az olimpiát politikai céljaikra. De a mozgalom látszólag a teljes »régi« politikai elit ellenpólusaként jött létre. Kihasználták a csodavárást és a tehetetlen dühöt, ami a balliberális szavazókban felgyűlt. Most azt állítják, hogy országos hálózatot építenek. Holnap szerintem azt fogják, hogy mindenki fél, és ezért nem sikerül. Az ugyanis nyilvánvaló, hogy a többi ellenzéki párt két perc alatt kinyírja őket vidéken, ahol senkit sem ismernek. Ha a Momentum valóban hatalomba akar kerülni, muszáj lesz nekik egy már létező, nagy párttal szövetkezniük.

És itt jön egy újabb érdekes »momentum«. Botka László szárnybontása. Aki úgy lépett a politikai színpadra, mintha korábban soha semmiben nem vett volna részt. Azt próbálja elhitetni, hogy Gyurcsány és Bajnai táskahordozójaként, az összes megszorító intézkedésük megszavazójaként nem volt köze semmihez. De Botka nem akkora arc és nem akkora tehetség, hogy magától figyelmet keltsen. Bejelentkezése után Gyurcsány, az öreg róka, el is kezdte fúrni. Gyurcsánynak aztán beetették, hogy Lengyel László összeesküvést szervez ellene. Persze, pont Gyurcsány csicskását avatták be az összeesküvésbe. Na, erre Gyurcsány belerohant az MSZP-be, ami után érthetővé, sőt hitelessé vált Botka szakítása vele. Milyen érdekes: Botka most ugyanazt mondja, amit a momentumos fiatalok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2017. február 24. 10:36
Konteo: Gyuri bácsi rájött, a régi gecikkel nem megy semmire? :D
Sir Galád
2017. február 24. 10:22
Nyuszika, ha egy szót is elolvastál volna abból amit momentumosok mondanak, nem jönnél ekkora baromsággal elő. Megjött a kilövési engedély, vagy ez valami szánalmas bosszú akar lenni?...
Antigoné
2017. február 24. 09:31
Várjunk pár hónapot: mi sül ki a "cselekvés körei"-ből meg az országjárásból. Nekem úgy tűnik: vagy túl naivak vagy nagyon is fineszesek ezek a bátor ifjak.
zakar zoltán béla
2017. február 24. 09:09
Kis PöCenazik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik