Több mint kvóta

2017. február 21. 07:14

Érdemes odafigyelni, mit kritizálnak Orbánék. Mert aminek szavakban nekimegy a Fidesz, ott a tettek milliárdokat hoznak a szemfüles spekulánsoknak.

2017. február 21. 07:14
Wiedemann Tamás
Magyar Nemzet

„Az elmúlt napokban új nemzeti politikát hirdetett Orbán Viktor. E szerint meg kell védeni a hazát a külföldi civil szervezetektől, mert a kormány korrupciós ügyeit feszegetik, és meg kell védeni Brüsszeltől a rezsicsökkentést, holott a piaci energiaárak már sokkal olcsóbbak, mint a kabinet által befagyasztott »rezsiár«. Idén is folytatódik a szélmalomharc a nem létező ellenséggel, a háttérhatalmakkal való hadakozás, miközben a kormány nagyon is az előtérben tevékenykedik. Érdemes odafigyelni, mit kritizálnak Orbánék. Mert aminek szavakban nekimegy a Fidesz, ott a tettek milliárdokat hoznak a szemfüles spekulánsoknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. február 21. 11:46
A szerző nem részesült a 4-es Metró pénzből?
Öreg
2017. február 21. 09:20
Még egy balfácán az MN-ben! Tart a mélyrepülés, mert megéri?
paraklétosz
2017. február 21. 09:20
Hát, a szélmalomharc olyan, hogy az ilyen búsképű spermabanki firkászokat egyszer csak a szélmalomlapát pofán vágja. Na, ezt hívják valóságra ébresztésnek.
Peter8811
2017. február 21. 08:13
G. Simicska kinek ment neki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik