Morvai Krisztina elmondta, mi az EU legalapvetőbb kérdése

2017. február 20. 17:36

Milyen unió az, amelynek egyik felén 5-10-szer annyit keresnek, mint a másikon? Morvai Krisztina szerint ez az EU legalapabb kérdése, így hát feltette az Európai Parlamentben.

2017. február 20. 17:36

Az Európai Unió jövőjéről tartottak háromórás vitát az EP februári strasbourgi plenáris ülésén. Morvai Krisztina irodája a Mandinert arról tájékoztatta, hogy bármilyen hihetetlen, de egyáltalán nem volt téma az Unió nyugati és volt szocialista országai közötti kirívó jövedelem- és életszínvonal-különbség, noha a friss statisztikák éppen most jelentek meg. A Jobbik EP-képviselője igyekezett pótolni ezt a hiányt, és feltette ezt az alapkérdést a jelenlévő Junckernek, Timmermans-nak, valamint képviselőtársainak. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2017. február 22. 12:41
Igaza van. Az újságíró meg tudhatná, olyan, hogy legalapabb, nincs.
Bodor Zoltán
2017. február 21. 15:40
A magasabb nyugati béreknek "hála" Európa szerencsétlenebb országaiból ömlik a munkaerő a fejlett régióiba. Ennek következménye: 1, Munkabérek leszorítása nyugaton 2, Demográfiai gondok megoldása fehérekkel-keresztényekkel. 3, Kelet-Európa legjobbjainak elszívása 4, Kelet-Európa népességének fogyása 5, Kelet Európa társadalmainak elöregedése 6, Kelet Európa szociális rendszerének összeomlása. Szóval tényleg foglalkozni kell a dologgal!
Csigorin
2017. február 21. 14:37
Olyan, amilyenben az egyik felen 5-10szer annyiba kerulnek a lakasok is mint a masik felen.
Szívemből magyar
2017. február 21. 12:20
Nocsak, egy jobbikos ilyen sok lájkot kap?! Egyébként a teljes béregyenlőség nem hiszem, hogy reális lenne, mert akkor már a multi ha teheti, otthon marad, vagy elmegy Kínába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik