Új esély

2017. február 20. 12:30

Pedig már elosztották előre, mennyi esik le Lőrincnek, a Pistának, meg a többinek. Ezermilliárdban. Hiszen azért akarták az olimpiát, hogy ők nyerjék a legtöbb aranyat.

2017. február 20. 12:30
Mátyás Győző
168 Óra

„Mindenestre most úgy tűnik, a Momentum a jövő elzálogosítástól megmentette az országot. Mert vissza fogják vonni az olimpiai kandidálást, szinte biztos. És ekként a »közeliek« elesnek egy jól betervezett gigalopási projekttől. Pedig már elosztották előre, mennyi esik le Lőrincnek, a Pistának, meg a többinek. Ezermilliárdban. Hiszen azért akarták az olimpiát, hogy ők nyerjék a legtöbb aranyat. (Sipákoltak is, hogy piha, a Momentum átpolitizálta az olimpia kérdését. Na de hát a hathengeres öttusa lónak mi a hámja politikai kérdés, ha nem az, hogy uszkve tízezermilliárdot akar elszórni a kormány egy rendezvényre, amely összegnek a nagy része majd elveszíti közpénz jellegét a haverok zsebébe vándorolva.)

Persze a bugázást majd igyekeznek bepótolni, legfeljebb indítanak űrprogramot és minden stadion mellé építenek kilövő állomást (Mezőkövesd, we have a problem). Na pontosan ebben kell megakadályozni őket. Tágabb értelemben abban, hogy még reménytelenebbül mélyebbre züllesszék a hazánkat.

S erre talán lehet esélye a Momentumnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akohazi
2017. február 21. 09:33
A Fidesz hívői számára, nem tudom elképzelni, hogyan lehet nem bizonyíték az korrupcióra az ahogyan Simicska járt a közpénzes pályázatok elnyerésével. Amíg haver volt, addig dőlt hozzá a pénz, majd miután gecizett a csapok bezárultak, más sikeres emberek kerültek színre (Mészáros, Tiborcz). Simicska szerintem nem lehet se nem jobb, se nem rosszabb szakember (a maga területén), mint a gecizés előtt, mégis erőteljesen megváltozott a pályázási sikeressége. Azaz a miniszterelnökhöz fűződő viszonya határozta meg sikerességét. EZ MI HA NEM KORRUPCIÓ???
akohazi
2017. február 21. 09:27
Addig itt senki ne rendezzen olimpiát, amíg az intézményesített közbeszerzési rendszerben a számítástechnikai ezsközök jó kétszeresébe kerülnek, mintha bemennék a legközelebbi számítástechnikai boltba. Az is egy intézményesített korrpció, hogy a kijelölt cégek extra profitot tehetnek zsebre, mikor a közbeszerzési játéknak éppen az árak leszorítása lenne a célja. Állami fenntartású cégek számítástechnikai eszközöket csak intézményesített közbeszerzés útján szerezhetnek be...
napvilág
2017. február 21. 08:19
"Mezőkövesd, we have a problem" Na ez az a hozzáállás, ez az a virtigli belpesti nyegle idióta szadeszes tempó, ami miatt nem lesz nektek még bronz sem 2018-ban.
öszödibeszéd
2017. február 20. 15:50
mondja mindezt a baloldali alvilág újságírója. Győzőkém, eddig csak az volt, hogy mennyi milliárd ment Demszkynek, Hagyónak, Puch Lacinak, meg Antal Attilának. Vágod? Nem? - akkor olvasgasd az OLAF-jelentést, mocskos gazember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik