Harc a riporterekkel: Trump elnök sajtótájékoztatója

2017. február 16. 20:06

Donald Trump sajtótájékoztatóján sokat viccelődött, hamis hírekkel vádolta meg a média képviselőit és le is kiabálta az egyik riportert.

Donald Trump sajtótájékoztatóját az Independent közvetítette élőben. Az amerikai elnök több kérdést egyenként értékelt. A New York Timest a twitter üzeneteihez hasonlóan „hanyatlónak” nevezte, a CNN-t „hamis híreknek”, de a BBC-t és más lapokat, csatornákat is negatívan értékelt, már a kérdésfeltevés előtt. Az egyik újságírót „csendet” kiáltásokkal halkította el. 

A lemondott nemzetbiztonsági tanácsadójával kapcsolatosan is elsődlegesen a médiát vádolta és azt mondta, hogy nem a megfelelő dolgokkal foglalkoznak az újságírók. Sokkal fontosabbnak tartotta azt, hogy szivárogtatások történnek, melyek szerinte még az Obama kormányzatból megmaradt hivatalnokokhoz köthetőek. Kijelentette, hogy a szivárogtatások igazak, míg a hírek hamisak, több médium kifejezetten Trump-ellenes.

Az Észak-Koreával és Oroszországgal kapcsolatos incidensekre vonatkozó kérdésekre válaszolva azt mondta, hogy nem kell nyilatkoznia katonai kérdésekben. Elmondta, hogy nem lenne rossz dolog, ha Amerika kijönne Oroszországgal, ahogy minden más országgal is, ami viszont szerinte még kérdéses, hogy meg tud-e valósulni. 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/109017

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Obamát alig támadták, mert úgy táncolt 8 évig ahogy ők fütyültek.

Hillarynak két évig kampányoltak de nem jött be.

Trumpot csak alázzák, támadják és gyakorlatilag meg akarják buktatni az első perc óta. Elképesztőek.

Mégis mit vártak? Békét? Semmi jóra ne számítsanak.

Trump veszélyes játékot játszik, látszik, hogy most tanulja az Elnökséget. Túlságosan sok fronton nyit harcot (titkosszolgálatok, média etc.). Tartok attól, hogy valahogyan nagyon lejáratják ( a titkosszolgálatoknak sok infójuk lehet, hiszen már a nyolcvanas években sikeres ember volt és ha valamit előhúznak a kalapból, akkor a sajtó gondoskodik a "tálalásról"...) Egy háborús hős elnökjelöltet annak idején például azzal nyírtak ki, mert egyszer elment egy weekendre a titkárnőjével...

Akkozr vissza az államkasszába minden eddigi olimpiára kidobott forintot. Bohócot csináltak a sportolókból is . Persze mit tehetett volna pl. egy kajakos. Ha nem adja az arcát, akkor valszeg a sportága sínyli meg. Zsarolásban igen jó a fidesz.
Viszont itt a sokadik példa. Egy beszari Orbán, aki csak a pillanatnyi népszerűséget hajhássza. Nincs ügy melletti elköteleződése.

Válaszok:

Pillanatnyi népszerűség hajhászása. Tematizálás pár hónapra, majd újabb konzultáció. Kormányzás nuku. Ha pedig egyszer néhány fiatal ellenvéleményt mond, erre kampányt szerveznek, a fidesz megkukul. Látványpéksé az egész. De már fogyóban az alapanyag.

hátkérlek TE régi "mérvadó" rezsimkritikus mandi-nick (outsider1) te például: NE látványpékség-metaforázzál ha olyannyira homályos pálya belátásod van ehelyt

hogy utólag sem kapcsolsz:

Gaquarin nick is (a q-betüs) önmagában is egy névtolvaj,

s te outsider1 politikaibölcselkedő-mormogó "következtetéseket", konkluziót vonsz meg emitt fent,

pl. itt fent az álnick álhírre .

Válaszok:

Nem nicknevekre reagálok, hanem hozzászólásokra.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés