Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. február 15. 09:55

Egy magát Harald Hitlernek hívó férfi folyamatosan arra játszik, hogy ő Hitler. Az orsztrák hatóságok őrizetbe vették, mert a náci korszak dicsőítése törvénysértő Ausztriában.

Őrizetbe vettek Ausztriában egy 26 éves férfit, mert a rendőrség szerint Hitlerként mutatkozik, és dicsőíti a náci korszakot, amit tilt a törvény.

A magát állítólag Harald Hitlernek hívó férfi egyébként annyira nagyon nem is hasonlít az egykori náci diktátorra, de az osztrák hatóságok szerint nagyon is arra játszik, például elhelyezte fotóit is Adolf Hitler szülőházának falán. A rendőrségi szóvivő szerint a férfi nem bolond, nagyon is jól tudja, mit tesz.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/108961


Összesen 137 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Na, azért amikor kell, akkor oda tudnak ám csapni :)


Illetve szocialista pártok még mindig vannak Nyugat-Európában, náci nincs.


Nagy röhögés lenne abból a vádpontból, hogy "félelmet keltő módon félrefésülte a haját".


""Ostoba! A Heineken már a 19. század óta alkamazza a veres csillagot. Inkább nekik kellett volna beperelni Leninéket anno.""

ÁMDE stilszerüen leleplező (szimbólum-leleplező) kiegészítésként:

"Amit a marxista-leninista egyetemeken nem tanítottak az az, hogy a Kommunista Kiáltványban szereplő valamennyi tételt Dr. Adam Weishaupt, az Ingolstadti Jezsuita Egyetem fiatal professzora dolgozta ki műveiben. Adam Weishaupt 1748-ban született és már 20 éves korában az okkultizmus szakértőjének számított. 1771-ben a frankfurti gazdag bankárok ösztönzésére és pénzügyi támogatásával elhatározta, hogy titkos társaságot hoz létre az emberiség átalakítására."


"az Igazak Szövetsége, amely titkos illuminátus társaság volt, felkérte Marx-ot, hogy az Illuminátus Titkos Rend megalapítójának, Adam Weishauptnak a művei alapján írja meg a kommunista párt kiáltványát, amely aztán a Kommunista Kiáltvány néven vált ismerté. Marx munkatársával és barátjával Engels-szel 1844-ben kezdte írni. A világhírű pamflet 1848 elején jelent meg. Ezt követően az Igazak Szövetsége megváltoztatta a nevét a Kommunisták Szövetségévé, de tagjai ugyanazok az illuminátusok voltak, mint korábban."


Nem merő véletlen, hogy az immáron (XIX.sz. második fele, lásd fent) kommunistának nevezett illuminátusok a pentagramma mellett a vörös színt is átvették saját forradalmi mozgalmuknak a szimbolizálására.


A vörös csillag ÍGY szerepel tehát 1889-től a Heineken-nél tképpen munkások söre imázs kedvéért is...


Ëmëhntëhtt-Ré , ezt érdemes tudnod mielőtt ostobázol Heineken-kritikusokat!


Napersze, hiszen se Lenin , se Sztálin sosem hordott CCCP feliratú pólót.

"Talán inkább egy faszra."

Noha valóban nem pinát látok ha rátekintek, de hacsaknem butafijju (buzeráns) vagy ignác , faszt se vizionálj :-D

NE is hidd azt sem, hogy ha őrizetbe nem vesszük (mint osztrákok a reverzét) akkor ártatlanabb "ágens".


Egyébként mi a véleményed a szabadkőművesek/illuminátusok/kommunisták pentagramma szimbólumáról és a vörös szin használatukról? Fasság? 1889-ben? :)


"Állítólag Izraelben szabadon kiadható a Mein kampf. Nálunk tiltott. "

Azontúl ((Mo.-n)) nálunk szabadon kiadható.

Mondd Ignác, Sürgönyeink már nem haladnak túl Tomszkon???? :-DHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó