Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

Jelölnék
2017. február 15. 15:51

A szocialisták parlamenti frakciója hivatalosan is úgy határozott, hogy Majtényi Lászlót ajánlják köztársaságielnök-jelöltnek. Majtényi az ország szabadságának helyreállítását nevezte az egyik legfontosabb célkitűzésnek.

Az MSZP-frakció úgy döntött, hogy Majtényi Lászlót, az Eötvös Károly Intézet elnökét ajánlja köztársaságielnök-jelöltnek – mondta Tóth Bertalan frakcióvezető szerdán Budapesten a képviselőcsoport évadnyitó ülése szünetében tartott sajtótájékoztatón.

Majtényi László az ország szabadságának helyreállítását nevezte az egyik legfontosabb célkitűzésnek. A volt ombudsman szerint a Fidesz-kormány elvette az ország, a személyek szabadságát, az autonómiák utolsó kis darabkáit próbálják most megvédeni. Vissza kell szereznünk a szabadságot – közölte, jelezve, erről szól programja.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke elmondta, olyan jelöltet kerestek, aki képes bemutatni, mit jelent számukra a negyedik magyar köztársaság. Hozzátette: azért is szorgalmazták közös ellenzéki köztársaságielnök-jelölt állítását, mert az elmúlt években pártpolitikusok kiüresítették ezt az intézményt. (MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/108976


Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Szabadságharc kezdődik, de most szoci módra. IMF-et, Világbankot vissza!


Nem az az elsődleges, hogy egy adott jelöltet ki jelöl, ki támogat, mert nem a jelölő és támogató a köztársasági elnök jelölt, hanem az a mérvadó, hogy kiről szól a jelölés, milyen ember ő és milyen értékeket képvisel.

A köztársasági elnököt a társadalom többségének akaratával kellene megválasztani, olyan tisztességes, morálisan mintának állítható, köztiszteletnek örvendő köztársasági elnököt kellene választani, aki nem tagja egyetlen aktív pártnak sem, aki ezen módon nem elkötelezett, aki pártok felett tudja képviselni a nemzet érdekeit, demokrácia értékeit és adott morális alapértékeket, pártok felett ténykedve, ha szükséges a jelölők és támogatók ellenében is fellépve, adott értékek védelmében.


Érthető a jelölés. Ha csak tartózkodnának a szavazástól, azt hallgatólagos beleegyezésnek vehetnénk. Így tiszta sor, nem támogatják a Fideszt.


"Ajánlják" - röhej.
Jelölni nem tudják, ahhoz 40 képviselő kellene.


"Majtényi László az ország szabadságának helyreállítását nevezte az egyik legfontosabb célkitűzésnek." Ó irgalom anyja, ez ki akar lépni az EU-ból!!! Ez éppen melyik párt programja?


Demokrácia van, miért ne ajánlják...Csekély (nulla) az esélye egyébként annak, hogy a Parlament megválasztaná.


Madarat tolláról , MSZP-t köztársasági elnök jelöltjéről...


"Majtényi az ország szabadságának helyreállítását nevezte az egyik legfontosabb célkitűzésnek."
Nofene!
Jó lesz nekünk!
Kötelező lesz homoszexuálisokat felvenni a jobb munkahelyekre, újból össze-vissza futkosást kell nézni a színpadokon és kivirágzik a "büszméte pitekuszova".
Az vigasztal, hogy ez az ember biztosan nem lesz elnök.


Okoskodott egyet, hátha el tud ejteni egy lepényt. Nem gyütt össze nekije!
(Engem meg megelőztél) :))


Kende Péter majd megmondja, minek látszik.


Éppen hogy nem csodálkozom : madarat tolláról stb...


Nem elég píszík, demokraták, progresszívek és ajrópaiak. Meg aztán még egy fránya kis megszorítást sem lehet összeütni velük. Vagy egy lassan elmondott nemleszgázáremelést. Skandallum.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó