Korábban titkosított dokumentumokat tett ki a netre a CIA

2017. január 19. 07:46

UFO-vadászok, konteó-hívők, figyelem! Tizenkétmillió korábban titkosított dokumentumot pakolt ki az internetre a CIA, amiért eddig be kellett volna fáradni egy amerikai könyvtárba. A kereshető online adatbázis dokumentumaiban az UFO-észlelésektől a náci háborús bűnökön át a különböző paratudományos technikák vizsgálatáig nagyjából mindenről szó van, amit el lehet képzelni.

2017. január 19. 07:46

Eddig csak egy washingtoni archívumban voltak elérhetőek a CIA történelmi értékkel bíró dokumentumai, amelyeket még 1995-ben tett nyilvánossá Bill Clinton elnök utasítására a szervezet. Most azonban egy újságírószervezet által indított pernek hála az internetre is felkerült kereshető formában a tizenkétmillió dokumentum – írja az Engadget

A dokumentumok között szó esik UFO-észlelésekről, náci háborús bűnökről, telepatikus kísérletekről 1940-től az 1990-es évekig. Ezen felül minden évben jönni fog majd egy-egy újabb adag dokumentum, ahogy mozog a Clinton elnök által felállított huszonöt éves határ. Az adatbázis itt érhető el, itt pedig már rá is kerestünk Magyarországra önök helyett.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tom hagen
2017. január 19. 13:10
Marhára ráérnek... Tényleg nincs más dolguk?
Morgen
2017. január 19. 10:32
Kabaré.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik