Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 11. 07:41

És egyébként ezek tényleg nem értik, miképpen lehetséges, hogy még a neonácik is népszerűbbek lesznek náluk. Nem értik, és nem is fogják megérteni.

Nem árt persze adni a látszatra. Ha már itt van ez a New York-i egyezmény, ez a kőkorszaki, akadékoskodó, szőrszálhasogató marhaság, akkor tegyünk úgy, mintha a kurvák nem is kurvák lennének, hanem például nővérek. Fluffer nővérek és bevégző nővérek. Sokkal jobban hangzik majd, és a szabadságon sem esik csorba. Ez a szép új világ úgyis ebben a legjobb, a látszatok fenntartásában, a képmutatásban. Ezért szűnt meg például a titkárnő mint fogalom, és ezért nevezik Jucikát, aki továbbra is a kávét főzi manapság managerasszisztensnek. A culáger pedig hamarosan átlényegül »átviteltechnikussá«, a tróger pedig eztán franciásan »trozsőrnek« ejtendő, vagy 444-es és narancsos újságírónak.

Amúgy pedig, mivel a szabadságot állandóan tágítani kell, ideje elindítani mozgalmunkat, hogy államilag finanszírozott kurva (nővér) ne csak az idősotthonokba járjon, hanem az iskolákba és a munkahelyekre is. Ugyanis mindennél jobban gyűlöljük a diszkriminációt. És, ismételjük, egy frankó ingyenkufirc kifejezetten jót tesz a diákok és a középkorú, öntudatos, -dolgozó és szabadságra vágyó tömegeknek is. És ha kérhetnénk, ezentúl írja fel a legközelebbi doktor úr receptre azokat a kolleginákat is, akiknek a fényképét és nevét bemutatjuk. Hogy csak oda kelljen szólni a folyosón, miszerint „Manyika drága! Maga fel van írva nekem!”.

Amúgy a németek Zöld Pártja még nem a szabadság legfelső foka.

Ne felejtsük el, néhány hónappal ezelőtt a svéd liberális párt ifjúsági tagozata azt a törvényjavaslatot nyújtotta be a parlamentnek, hogy legalizálják a nekrofíliát és a testvérek közötti szexet. Hiszen felnőttek vagyunk, vagy mi, csak el tudjuk dönteni, mi a jó nekünk!

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107870


Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


De akkor ez most hogy? Eddig arról volt szó, hogy
ne turkáljunk a menstruátorok bugyijában.


Az ilyen hírek, javaslatok olvastán mind büszkébb kezdek lenni arra, hogy egyes körök "fasisztának", "nácinak" vagy "retrográdnak" tartanak.


leakciós, faszista vidéki vagyok

:-)


Ráadásul Zsóti -nem először- még hazudik is, mert szó sem volt semmiféle törvényjavaslatról Svédországban. Ez a téma csak egy kósza ötlet volt néhány nagyon hülyétől ami aztán gyorsan el is halt, mert még a párton belül is lehülyézték őket.

De hát ugye Zsótit az ilyen nem zavarja, hiszen a hívek harapnak rá és mindent elhisznek neki.


Ha egy felnott no sajat akaratabol ugy dont, hogy szexualis szolgaltatasokat kivan nyujtani anyagi ellenszolgaltatasert - szive joga. Elvegre az o teste ahogy mondjak (legalabbis mindig ezt szajkozzak).
Itt szerintem az allamnak semmi keresnivaloja. Ingyen szex eppugy nincs es nem is volt soha mint ingyen ebed, csak van hogy udvarlassal, vacsoraval, mozival viraggal esatobbi "fizetsz" es van hogy nyiltan kapeban.
Ahol ket fel kozt ugy kottetik az uzlet, hogy mindketten ellenerdekeltek abban hogy kideruljon, azt nem lehet uldozni. Nem is kell. Meg kell adoztatni mint barmi mast.

Ahol kemenyen oda kell csapni az a kenyszerites, ha valaki nem onszantabol teszi ezt, hanem nyomasra, kenyszerre, illetve ha nem cselekvokepes nagykoru.


Na ez a DrDukcsik egy DrNulla. Megy is a többi után: >> /dev/null


Ebben a cikkben bezony a Zsocának igaza van. Ha ez a baromság egy nyilvános javaslat egy parlamenti párttól Németországban, akkor indokolt a jogvédők orrára koppintani.


Hát, a nekrofília, mint jogvédelmi téma, bizony szót érdemel.


"A culáger pedig hamarosan átlényegül »átviteltechnikussá«, a tróger pedig eztán franciásan »trozsőrnek« ejtendő,..."

Ellenben a pártfuncionárius seggnyalót egész régóta nevezik "főszerkesztőnek".


Igen, csak legyintenék mert ez még mindig csak néhány hülye agyszüleménye lenne, hülyék meg mindenhol vannak. Ez a "legyintek és tovább lapozok" kategória.
A javaslatról pedig a Liberalerna vezetői is azt mondták, hogy baromság, mint azt az általad írt idézet is mutatja.

Zsóti pedig benyújtott törvényjavaslatról írt ami egyszerűen hazugság. Vagyis Zsóti ismét és nem először hazudott, a hívek pedig nyilván rá fognak harapni erre a hazugságra.


Tehát ha az MSZP ezt megtette, akkor a Fidesz is csinálhatja. (Mert a lopást te sem tagadod.)

Mondd, akkor mi a kulönbség a két párt között???


Ezt ide szántam:

Tehát ha az MSZP ezt megtette, akkor a Fidesz is csinálhatja. (Mert a lopást te sem tagadod.)

Mondd, akkor mi a kulönbség a két párt között???


Amúgy mire akarsz emlékeztetni?
Hogy ott is vannak hülyék, vagy arra, hogy Zsóti ismét hazudott??


A Zsótinak nem lenne olyan jó Németországban, mert ott nem lenne olyan sok, -jól megfizetett- kormánymegrendelés, hiszen a demagógia nem minden országban olyan népszerű...


Már miért mentegetőznék, szép szőke herceg??
Nincs rá semmi okom.
Amúgy te azt teljesen komolyan gondolod, hogy a "benyújtott törvényjavaslat", amiről Zsóti hazudott és az, hogy "elhangzott a svéd parlamentben", amit te mondasz, az teljesen ugyanaz??
Mert akkor te valamit nagyon nem értesz!

Egyébként Svédországnak van vagy 9,5 millió lakosa és ha néhány nagyon ostoba ötletel egy kicsit és hülyeséget beszél, az nálad már úgy jön le, hogy "asvédek"??

Vigyázz mert a nagy erőlködésnek "baleset" lesz a vége, ha már a WC-t emlegeted...


Pártonként?
Lehet, hogy összejött nekik annyi, hiszen a Fidesz is már jó ideje hatalmon van.


Rendben. Tedd azt. Bár a véleményem természetesen meglesz arról, ha hülyeséget olvasok.
Tisztában vagyok vele, hogy nagy a Jó Isten állatkertje és nincs rajta kerítés.

Az általad idézet szöveg is ezt mutatja.


Egy pillanatra nem vonom kétségbe amit írsz, de azt gondolom, hogy hülyék mindig is voltak.

A világ pedig változik, ez ellen nem tudunk tenni semmit. A véleményem pedig meglesz az ilyen perverziókról, akármi is lesz az esetlegesen elvárt vélemény.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó