Közgép

Vida Ildikó lett a Közgép új elnöke

2017. január 9. 20:23

Új elnöke és vezérigazgatója van hétfőtől a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgépnek: az elnöki posztot Nyerges Zsolttól Vida Ildikó egykori NAV-elnök, míg a vezérizgatói tisztséget Németh Miklóstól Kinde Kálmán, a Pannon Lapok Társaságának közelmúltban kirúgott gazdasági ügyvezető igazgatója vette át.

A Magyar Nemzet arról ír: 2017. január 9-én leköszönt posztjáról dr. Nyerges Zsolt, a Közgép Zrt. igazgatóságának elnöke és Németh Miklós, a társaság vezérigazgatója. Helyükre az igazgatóságba az egykori NAV-elnök Vida Ildikót és Kinde Kálmánt, a Pannon Lapok Társaságának közelmúltban kirúgott gazdasági ügyvezető igazgatóját választotta meg egyhangúlag a Közgép közgyűlése. Mindketten rögtön megkapták Nyerges és Németh pozícióját is: Vida lett a Közgép elnöke, míg Kinde a vezérigazgatója.

A Közgépet 2011 óta elnöklő Nyerges a leköszönését követően azt mondta: „Mind szakmai, mind üzleti értelemben kiemelkedően eredményes évek állnak mögöttünk. Büszke vagyok a csapatunkra és arra, hogy a hidak, utak, vasútvonalak építésén keresztül az egész ország infrastrukturális fejlődéséhez hozzá tudtunk járulni. Minden vállalásunkat teljesítettük, mind a megrendelőink, mind a tulajdonosok felé, így ez a pillanat alkalmas arra, hogy a Közgép stratégiai és operatív vezetését új kezekbe adjuk át.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/107827

Beérkezett trackbackek