Valós problémák

Cseh László: Gyárfás lemondása csak az első lépés

2016. november 30. 20:20

Cseh László szerint Gyárfás távozása csak az első lépés volt, a lényegnek még csak most kellene következnie. Úgy véli: „Gyárfás Tamás lemondása önmagában nem fogja megoldani azokat a valós problémákat, melyekről eddig is szó volt, illetve amelyekről még szó sem esett a nyilvánosság előtt”.

Gyárfás Tamás távozása csak az első lépés volt, a legfontosabbnak még csak most kellene következnie – mondta Cseh László, olimpiai ezüstérmes úszó, aki  a szövetség elnökségének és a sportolói bizottságnak is tagja.

A sportoló a Magyar Nemzetnek Gyárfás Tamás lemondásával kapcsolatban elmondta: semmit sem tudott az elnök terveiről. „Megmondom őszintén, nem számítottam rá, hogy Gyárfás Tamás erre az elhatározásra jut, így az újdonság erejével hatott rám a hír a lemondásáról” – fogalmazott.

A világbajnok és olimpiai ezüstérmes úszó reméli, hogy az elnök távozása változást hoz. „Nagyon remélem, hogy ezek után mindenki az úszásra tud majd koncentrálni végre. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy Gyárfás Tamás lemondása önmagában nem fogja megoldani azokat a valós problémákat, melyekről eddig is szó volt, illetve amelyekről még szó sem esett a nyilvánosság előtt. Ezért még nagyon sokat kell dolgoznunk” – szögezte le.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/106703

Beérkezett trackbackek